ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΘΕΜΕΛΙΟ Software: Επιτυχής η διοργάνωση σεμιναρίου σε συνεργασία με την ΠΟΒΑΣ

Με συμμετοχή που ξεπέρασε τους 200 κατασκευαστές κουφωμάτων από όλη την Ελλάδα ολοκληρώθηκε το εκπαιδευτικό σεμινάριο που διοργάνωσε η ΘΕΜΕΛΙΟ Software σε συνεργασία με την ΠΟΒΑΣ στο Συνεδριακό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» του Δήμου Αργυρούπολης.

Τα θέματα που αναπτύχθηκαν αφορούσαν στον νέο ΚΕΝΑΚ, στη σήμανση CE και στο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον II». Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη συνεργασία της ΘΕΜΕΛΙΟ Software με την ΠΟΒΑΣ και την ειδική έκδοση του προγράμματος PROFIL GOLD ΠΟΒΑΣ FPC που υποστηρίζει το Σύστημα Ελέγχου Παραγωγής ΠΟΒΑΣ FPC της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας. [cp_modal display=”inline” id=”cp_id_06103″][/cp_modal]

Βασικός ομιλητής ήταν ο Υπεύθυνος Εκπαίδευσης και Πιστοποιήσεων της ΠΟΒΑΣ, Δρ. Στέλιος Λαμπρακόπουλος που σε συνεργασία με τον Παναγιώτη Γαλατά της εταιρείας ΘΕΜΕΛΙΟ Software ανέπτυξαν τα βασικά θέματα του σεμιναρίου. Ο κύριος στόχος ήταν να δοθεί βήμα στους συμμετέχοντες ώστε να μπορέσουν σε μορφή συζήτησης να εκφράσουν ερωτήσεις και να καλύψουν τις απορίες τους.

Στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό ο πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ, Θεόφιλος Παγιάτης, ο οποίος ανέπτυξε τις δράσεις της Ομοσπονδίας, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην Τεχνική Οδηγία για την τοποθέτηση των κουφωμάτων, που προωθεί η Ομοσπονδία σε συνέχεια των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει στο πολύ επιτυχημένο Συνέδριο των Τρικάλων.

Το σεμινάριο διήρκησε 7 ώρες ωστόσο κράτησε ενεργούς κι ακούραστους όλους τους συμμετέχοντες ως το τέλος.

Η ΘΕΜΕΛΙΟ Software δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να υποστηρίζει κάθε ενέργεια που βοηθά στην εξέλιξη και δημιουργία πρωτοπόρων εργαλείων τεχνολογίας για τη σωστή οργάνωση των επαγγελματιών.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.