ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ELVIAL: Ανανεωμένη & ξεχωριστή παρουσία στη φετινή XENIA!

Στην XENIA 2021 η elvial παρουσίασε τη Νέα Γενιά Συρομένων συστημάτων της, με πληθώρα πλεονεκτημάτων που απαντούν στις σύγχρονες αρχιτεκτονικές και ενεργειακές αναζητήσεις.

«Επιτέλους και πάλι μαζί!», δήλωσαν με μεγάλη χαρά οι 17.000 επισκέπτες και 350 επιχειρήσεις της XENIA 2021 που παρά τα προβλήματα από την πανδημία, συμμετείχαν σε ένα γεγονός που τελικά φάνηκε πως ήταν αναγκαίο, μετά την αποχή λόγω COVID.

Όλοι μαζί οι συμμετέχοντες απέδειξαν πως «όσοι θέλουν, μπορούν!», ξεπερνώντας κάθε αναστολή για συναντήσεις από κοντά, τηρώντας όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας, δημιουργώντας περιβάλλον ασφαλές και πολιτισμένο.

Μέσα σε αυτό το κλίμα Ξενοδόχοι , Αρχιτέκτονες, στελέχη κατασκευαστικών εταιρειών και εκθέτες επιχειρήσεις του κλάδου, πραγματοποίησαν δημιουργικές συναντήσεις και εμπορικές συμφωνίες.

Για μια ακόμα φορά ξεχωριστή ήταν η παρουσία της elvial, η οποία προοδευτικά επί σειρά ετών, ανεβάζει τον πήχη τόσο της αισθητικής όσο και της επιλογής των κατασκευαστικών λύσεων των προϊόντων της. Βασιζόμενη πάντα στη λογική του, «εντοπίζουμε την ανάγκη – μελετούμε – και σχεδιάζουμε τη λύση», η elvial έχει πετύχει κάθε παρουσία της να αποτελεί προσμονή για την πρόταση νέων, στοχευμένων κατασκευαστικών λύσεων.

Στην XENIA 2021 σειρά είχε η παρουσίαση μιας Νέας Γενιάς Συρομένων συστημάτων με μια σειρά από πλεονεκτήματα που απαντούν στις σύγχρονες αρχιτεκτονικές και ενεργειακές αναζητήσεις. Εύστοχες και καινοτόμες σχεδιαστικές δημιουργίες ανέδειξαν τρείς διαφορετικές εκδόσεις που εντυπωσίασαν τους επισκέπτες και μαζί με τα Ανοιγόμενα συστήματα Iconic , το αξεπέραστο συρόμενο σύστημα Minimal look σε basic και invisible έκδοση, δημιουργούν συνολικά μια πρόταση αξίας της elvial για κάθε είδους ανανεωτικού σχεδιασμού κτιρίων.

Επιπλέον αυτών παρουσιάστηκαν κατασκευές ειδικού και μοναδικού σχεδιασμού, για κάθε περίπτωση που απαιτείται σε μεγάλα έργα , στα οποία έχει επιλεγεί ως συνεργάτης η elvial όπως Grand Hyatt Athens κ.ά.

Νέο προϊόν ESSENCE SL60 HI²

Ένα συρόμενο σύστημα με minimal αισθητική και μέγιστη θερμομόνωση να συνδυάζονται μοναδικά, ενώ ο κομψός φλατ οδηγός και ο ελάχιστος εσωτερικά περιμετρικός οδηγός μόλις στα 25 χιλ. προσφέρουν ένα απέριττο και αρμονικό αποτέλεσμα.

Νέο προϊόν ESSENCE S46 SI²

Πλήθος λύσεων συρόμενων θερμομονωτικών συστημάτων από τη νέα έκδοση elvial S46 SI², με χαμηλό οδηγό 21 χιλ. και μικρό φύλλο στα 67 χιλ. που θα καταφέρει να χαρίσει ευελιξία σε νέα έργα και ανακαινίσεις ξενοδοχείων.

Νέο προϊόν ELVIAL CLADDING

Το ELVIAL CLADDING είναι μία ολοκαίνουργια λύση επένδυσης μεγάλων επιφανειών που ανατρέπει τα δεδομένα , με το πλήθος και την ευκολία των εφαρμογών, με το αισθητικό αποτέλεσμα και το χαμηλό κόστος. Ένα προϊόν που δημιουργεί νέες σχεδιαστικές ιδέες, χωρίς περιορισμούς, με αισθητική υπεροχή και σύγχρονες απαιτήσεις. Εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι αποκτούν νέα διάσταση με το καινοτόμο σύστημα της elvial!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.