ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Διαχρονικός χορηγός των «Βραβείων Ελληνικής Αρχιτεκτονικής 2023»

Η ALUMINCO, με διαχρονική συνέπεια και σταθερότητα, στηρίζει σταθερά την αρχιτεκτονική κοινότητα.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε για 14η συνεχή χρονιά ο ετήσιος θεσμός που εγκαινίασε ο DOMa το 2010, τα «Βραβεία Ελληνικής Αρχιτεκτονικής 2023», που έλαβαν χώρα στο αίθριο του Μουσείου Μπενάκη.

Στη φετινή διοργάνωση υποβλήθηκαν συνολικά 226 συμμετοχές, οι περισσότερες από κάθε άλλη χρονιά. Στη διοργάνωση συμμετείχαν αρχιτέκτονες και άλλοι επαγγελματίες του σχεδιασμού που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, καθώς και Έλληνες που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό.

Η αρχιτεκτονική αποτελεί έναν ζωτικό και εμπνευσμένο τομέα που συνδυάζει την τέχνη, την τεχνολογία και την αρχιτεκτονική σκέψη για να δημιουργήσει εντυπωσιακά κτήρια και περιβάλλοντα. Η ALUMINCO, αναγνωρίζοντας τη σημαντική συνεισφορά των αρχιτεκτόνων, σχεδιαστών και ερευνητών στον τομέα αυτό, τους ενθαρρύνει να συνεχίσουν να προωθούν την αρχιτεκτονική με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, έχοντας την αμέριστη στήριξή της.

Η δυναμική εταιρεία, με διαχρονική συνέπεια και σταθερότητα, αναγνωρίζει τη σπουδαιότητα της συμμετοχής της στην ανάπτυξη και την προώθηση της αρχιτεκτονικής κοινότητας και μέσω της χορηγικής της υποστήριξης, έχει ως στόχο να δώσει τη δυνατότητα σε νέους ταλαντούχους αρχιτέκτονες να αναδείξουν τις ιδέες και τις καινοτόμες προσεγγίσεις τους και να επιβραβευθούν για το έργο τους.

Στο stand της ALUMINCO παρουσιάστηκε η νέα σειρά προϊόντων με το όνομα WALL&DECO CLADDING. Μία ιδανική πρόταση για ιδιαίτερα μοντέρνες κατασκευές επένδυσης τοιχοποιίας, που προσφέρει μοναδικά οφέλη σε διαφορετικά περιβάλλοντα, εστιάζοντας κυρίως στο well being των χρηστών.

Την ημέρα της εκδήλωσης κυκλοφόρησε και ο τόμος «Βραβεία Ελληνικής Αρχιτεκτονικής 2023», στον οποίο παρουσιάζονται τα έργα των φιναλίστ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.