ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Neokem: Ανανεωμένο, πολύγλωσσο & πλήρως λειτουργικό το νέο site της εταιρίας

Το νέο site της Neokem ακολουθεί, με δυνατό και ξεκάθαρο μήνυμα, το ανανεωμένο branding της εταιρίας. Ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των χρηστών για ευκολία στην πλοήγηση, φιλικό μενού με ξεκάθαρο layout, σαφείς τίτλους και ενημερωμένο περιεχόμενο.

Εκφράζει τη φιλοσοφία της εταιρίας που επιδιώκει την εξασφάλιση προϊόντων και υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, τα οποία προσθέτουν αξία στο έργο των πελατών της.

Η έμφαση στα ελληνικά και διεθνή έργα, με χρώματα πούδρας Neokem αλλά και η εξυπηρέτηση των πελατών και των συνεργατών, είναι οι κύριοι στόχοι της ανανεωμένης ιστοσελίδας.

Το website απευθύνεται στον επαγγελματία, στον αρχιτέκτονα, στον  κατασκευαστή, στον ξενοδόχο αλλά και τον ιδιώτη μέσω του διευρυμένου δικτύου πωλήσεων της Neolem σε όλο τον κόσμο.

Προσφέρει στον επισκέπτη αναλυτική παρουσίαση για κάθε κατηγορία χρωμάτων πούδρας με ηλεκτρονικά χρωματολόγια, πίνακες προϊόντων ανά εφαρμογή και πιστοποιήσεις.

Ο χρήστης μπορεί να περιηγηθεί και να ανακαλύψει τα οφέλη των χρωμάτων της Neokem, ξεφυλλίζοντας τα έντυπα, όπου θα βρει καινοτόμες λύσεις που ταιριάζουν στις προτιμήσεις του. Επίσης μπορεί να δει άρθρα και δημοσιεύσεις που τον ενδιαφέρουν.

Η νέα ιστοσελίδα www.neokem.eu «τρέχει» ήδη σε ελληνικά αγγλικά, γερμανικά και ρωσικά.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.