ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: «Έλαμψε» στα MANUFACTURING EXCELLENCE AWARDS 2023 με 6 βραβεία!

Η βραδιά της απονομής ήταν ιδιαίτερα χαρμόσυνη για την ALUMIL, καθώς απέσπασε 6 σημαντικά βραβεία, ένα εκ των οποίων σηματοδότησε την κορυφαία διάκριση στην κατηγορία Δομικά Προϊόντα.

Τα MANUFACTURING EXCELLENCE AWARDS 2023 διοργανώθηκαν με απόλυτη επιτυχία από την Boussias Events, το περιοδικό «Manufacturing» και το ημερήσιο e-newsletter “Industry”, τελώντας υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας και του ΣΕΒ. Τα βραβεία και φέτος ανέδειξαν τις κορυφαίες εταιρείες που αποτελούν πρότυπα τεχνολογικής καινοτομίας και ακολουθούν σύγχρονα συστήματα διοίκησης και πρακτικές βιώσιμης ανάπτυξης.

Πολλαπλές βραβεύσεις για την ALUMIL

Η βραδιά της απονομής ήταν ιδιαίτερα χαρμόσυνη για την ALUMIL, καθώς απέσπασε 6 σημαντικά βραβεία, ένα εκ των οποίων σηματοδότησε την κορυφαία διάκριση στην κατηγορία Δομικά Προϊόντα. Αναλυτικά, οι βραβεύσεις της εταιρείας αποτυπώθηκαν ως εξής:

  • Δομικά Προϊόντα – Winner: Αριστεία στην παραγωγή, την καινοτομία και το περιβάλλον
  • Αποτελεσματική Διοίκηση & Συστήματα Παραγωγής – Gold: MES system: Automated Production Flow (APF) – APEX-Oracle
  • Μηδενικό Αποτύπωμα (net zero) – Gold: Loop 60: 60% ανακυκλωμένο αλουμίνιο σε όλα τα προφίλ αρχιτεκτονικών συστημάτων (Πιστοποίηση “OK Recyled”)
  • Smart Factory / Βιομηχανία – Silver: Εντοπισμός επιφανειακών σφαλμάτων μέσω του συστήματος Extrusion 4.0 – Extrusion CYRUS | d-cube
  • Smart Factory / Βιομηχανία – Silver: Ανάλυση μεγάλων δεδομένων πρεσών με στόχο τη μείωση του scrap – Satori
  • Βέλτιστη Οργάνωση Παραγωγής – Bronze: Planning Excellence

Τα βραβεία παρέλαβαν οι κ.κ. Αλέξανδρος Σαλπιγγίδης, Corporate Operations Director, Άκης Γιαννακούδης, International Supply Chain Director και Γιάννης Τσουλφαΐδης, Διευθυντής Παραγωγής της εταιρείας. Σε μια εκ των βραβεύσεων, αυτή της κατηγορίας Smart Factory, ο κ. Τσουλφαΐδης, παραλαμβάνοντας το βραβείο, ανέφερε ότι η τεχνητή νοημοσύνη και ο ψηφιακός μετασχηματισμός αποτελούν βασικούς πυλώνες για την ALUMIL, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους τους συνεργάτες και τις ομάδες που εργάστηκαν πάνω σε αυτούς τους τομείς.

Με επιχειρηματική ορμή για τα επόμενα βήματα

Η μεγάλη επιτυχία της ALUMIL στα MANUFACTURING EXCELLENCE AWARDS 2023 φανέρωσε με τον πιο εμφατικό τρόπο τόσο τη δυναμική της εταιρείας όσο και τις πολύπλευρες πρωτοβουλίες της στους τομείς της παραγωγής και της βιώσιμης ανάπτυξης.

Ως ηγέτιδα στον κλάδο των αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου, η ALUMIL δεν βάζει όρια στην ανάπτυξή της, επενδύει στην καινοτομία και συνεχίζει σταθερά να ανοίγει νέα «μονοπάτια» κατασκευαστικής αριστείας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.