ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ΤΕΧΝΗ: Ο ειδικός στις πόρτες αλουμινίου!

Η εταιρεία TEXNH διαθέτει 30 και πλέον χρόνια παρουσίας στην αγορά και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής πάνελ αλουμινίου και PVC και αντικουνουπικών συστημάτων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Η TEXNH ΠΑΝΤΕΛΟΣ, συμπληρώνει φέτος 33 χρόνια από την ίδρυσή της. Στη μακρόχρονη πορεία της, η TEXNH, με έδρα την Ξάνθη, εξελίχθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής πάνελ αλουμινίου και PVC και αντικουνουπικών συστημάτων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Σήμερα, αποτελεί τον μεγαλύτερο κατασκευαστή ολοκληρωμένων πορτών αλουμινίου στην Ελλάδα, ενώ κατέχει ένα σταθερά αυξανόμενο μερίδιο αγοράς σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Με συνεχείς επενδύσεις έχει πλέον εξελιχθεί σε μία ολοκληρωμένη κάθετη μονάδα που λειτουργεί, εφαρμόζοντας το Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001.

Σταθερά στην αιχμή της τεχνολογικής εξέλιξης σήμερα η TEXNH διαθέτει:

  • Δύο Βαφεία ηλεκτροστατικής βαφής με τέσσερις καμπίνες και βαφείο απομίμησης ξύλου σουμπλιχρωμίας.
  • Δύο laser κοπής μετάλλων και τέσσερα CNC επιφανειακής επεξεργασίας λαμαρινών.
  • Πλήρες τμήμα παραγωγής υαλοπινάκων με ρομποτικά μηχανήματα κοπής.
  • Τρία κέντρα κατεργασίας προφίλ.
  • Τα παραπάνω στεγάζονται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας που καλύπτουν επιφάνεια 20.000 τ.μ.

Στην πολυετή πορεία της, καινοτομούσε πάντα, παρουσιάζοντας προϊόντα που στη συνέχεια γινόταν πρότυπα για την αγορά. Πλέον, περνώντας στη νέα ψηφιακή εποχή, καινοτομεί με τη δημιουργία ολοκληρωμένων εφαρμογών για τη λήψη και διαχείριση των παραγγελιών.

Το πρώτο βήμα έγινε το 2016 με την εφαρμογή Door Konfigurator. Μία εφαρμογή για επαγγελματίες και ιδιώτες που το μόνο που χρειάζεται ο χρήστης είναι ένα κινητό τηλέφωνο ή έναν υπολογιστή και σύνδεση στο internet.

Πλέον, στη διεύθυνση mydoormaker.com με την αναβαθμισμένη εφαρμογή Mydoormaker, ο χρήστης μπορεί με πολύ απλό τρόπο να δημιουργήσει την πόρτα που επιθυμεί και με το πάτημα ενός κουμπιού να τη στείλει στο εξειδικευμένο τμήμα πωλήσεων της ΤΕΧΝΗ. Εντός 24 ωρών, θα έχει μια πλήρη ανάλυση κόστους της πόρτας που έχει επιλέξει. Η εφαρμογή Mydoormaker της ΤΕΧΝΗ είναι διαθέσιμη σε 11 γλώσσες.

Τα προϊόντα της ΤΕΧΝΗ εξάγονται σε 26 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο και ειδικά στον τομέα των πορτών έχει καταφέρει να εδραιωθεί στις σημαντικότερες ευρωπαϊκές αγορές όπως στη Γερμανία, Γαλλία, Αγγλία και Ιταλία, ενώ πρόσφατα απέκτησε και αποκλειστικούς συνεργάτες για τις αγορές της Ισπανίας και Ρωσίας.
Μπαίνοντας στο 2022, η ΤΕΧΝΗ έχει θέσει ως στόχο την ολοκλήρωση του ψηφιακού μετασχηματισμού της εταιρείας με την αυτοματοποίηση βασικών λειτουργιών: των προμηθειών πρώτων υλών, της παραγγελιοληψίας, της παρακολούθησης παραγωγής και αποστολής των εμπορευμάτων και της ολοκληρωμένης διαχείρισης των πελατών της.

Όλα αυτά με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και τους ανθρώπους της κάτι που αποδεικνύεται από την εφαρμογή των δύο σημαντικών συστημάτων ISO 14001 Περιβαλλοντικής Διαχείρισης και ISO 18001 Υγιεινής και Ασφάλειας των εργαζομένων.

Πόρτες

Όλες οι πόρτες ΤΕΧΝΗ συνοδεύονται με σήμανση CE σύμφωνα με το πρότυπο EN 14351.

TLS 50 Smart

Πρόκειται για την έξυπνη επιλογή που προσφέρει υψηλές επιδόσεις σε τιμή… πρόκληση! Μία πόρτα που έχει χαρακτηριστικά πολύ ακριβότερων πορτών, με εξαιρετικά χαμηλό κόστος. Είναι στιβαρή κατασκευή χάρη στα έξυπνα σχεδιασμένα προφίλ της, με πάχος πάνελ 50 χιλ.

Η TLS 50 Smart διαθέτει εσωτερική ενίσχυση στο φύλλο για αποφυγή στρεβλώσεων λόγω εναλλαγών θερμοκρασίας και κατωκάσι για απόλυτη μόνωση από αέρα και νερό.

Συντελεστής θερμομόνωσης Ud=1,4.

TLS 90

Οι πόρτες TLS 90 συνδυάζουν την υψηλή ποιότητα και επιδόσεις με πολύ προσιτές τιμές. Είναι διαθέσιμες σε περισσότερα από 100 σχέδια και σε εκατοντάδες αποχρώσεις RAL και χρώμα ξύλου.

Χάρη στο εξελιγμένο θερμομονωτικό προφίλ τους και το 80 χιλ. πάνελ, επιτυγχάνουν συντελεστές θερμομόνωσης έως Ud=0,82. Τα τριπλά τζάμια τους, είναι ασφαλείας triplex 3.3.1, ενώ τα σχέδια και τα διακοσμητικά υπάρχουν και στις δύο πλευρές της πόρτας.

Οι πόρτες της σειράς TLS 90 έχουν πιστοποίηση ασφαλείας RC2 και μπορούν να λάβουν και πιστοποίηση RC3 με την προσθήκη ΚΙΤ αναβάθμισης.

Δεκάδες συνδυασμοί από χειρολαβές, κλειδαριές απλές και βιομετρικές, προστατευτικά, μεντεσέδες δίνουν τη δυνατότητα στον πελάτη να διαμορφώσει την πόρτα σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες.

Διατίθενται τέσσερις διαφορετικές κάσες, η κλασσική Curved, η πιο μοντέρνα Flat, η ξεχωριστή Expand και πλέον και η Fush, συνεπίπεδη μέσα και έξω.

Superior Platinum

Οι πόρτες Superior Platinum ενσωματώνουν κορυφαία χαρακτηριστικά ποιότητας, αισθητικής και ασφάλειας. Διατίθενται σε δεκάδες σχέδια και σε εκατοντάδες χρωματικούς συνδυασμούς ακόμα και με συνδυασμούς 2 χρωμάτων στην ίδια πόρτα ή με διαφορετικά χρώματα εσωτερικά και εξωτερικά.

Οι πόρτες Superior Platinum διαθέτουν εξαιρετικά μοντέρνο design. Το εντυπωσιακό αισθητικό τους αποτέλεσμα οφείλεται στα διακοσμητικά στοιχεία INOX που συνδυάζονται με αυλακώσεις χαραγμένες με ηλεκτρονικό CNC στην επιφάνεια της πόρτας.

Διαθέτουν τζάμια ασφαλείας triplex 3.3.1 και κλειδαριές ασφαλείας, πολλαπλών σημείων και στεγάνωση με 5 λάστιχα. Προσφέρουν άριστη θερμική μόνωση (Ud=0,88) χάρη στο θερμομονωτικό προφίλ της κάσας και το μεγάλο πάχος της πόρτας (έως 100 χιλ.) με μόνωση εξηλασμένης πολυστερίνης και μέγιστη αντιδιαρρηκτική προστασία επιπέδου RC2.

Ανάλογα με το σχέδιο και την αισθητική του κτιρίου, ο πελάτης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε τέσσερις διαφορετικές κάσες Flat, Curved, Expand και Flush.
Οι πόρτες Superior Platinum, αποτελούν την κορυφαία επιλογή σε πόρτες αλουμινίου με υψηλά χαρακτηριστικά ασφάλειας και θερμομόνωσης σε συνδυασμό με μοναδικό design.

Τα ειδικά διαιρούμενα πολυαμίδια στο προφίλ φύλλου, τις καθιστούν ιδανικές για κατασκευές με μεγάλο ύψος.

Superior Pivot

Η Superior Pivot είναι μία εντυπωσιακή πόρτα χωρίς μεντεσέδες για διαστάσεις φύλλου έως 200×300 εκ. Η κίνησή της γίνεται γύρω από έναν άξονα, κάνοντάς την ιδανική για πόρτες με μεγάλο φάρδος και ύψος. Οι πόρτες Superior Pivot προσφέρουν ομαλή κίνηση σε άνοιγμα και κλείσιμο χάρη στον μηχανισμό ελεγχόμενης κίνησης που διαθέτουν. Συνδυάζονται με εξωτερική «χωνευτη» λαβή και φωτισμό LED, εντός της λαβής.

Υπάρχει δυνατότητα κατασκευής σε μεγάλες διαστάσεις, με πλαϊνά και φεγγίτη. Προσφέρουν συντελεστή θερμικής μετάδοσης (Ud=0,76) και μέγιστη αντιδιαρρηκτική προστασία επιπέδου RC3.

Solution Pivot

Είναι η νέα πρόταση της ΤΕΧΝΗ για πόρτες Pivot με διάσταση έως 150×250 εκ. Με νέο σχεδιασμό που επιτρέπει την κατασκευή τους με ελάχιστο πλάτος 110 εκ. και ελκυστική τιμή, είναι πλέον η πόρτα που ο κάθε ένας θα ήθελε στο σπίτι του.
Προσφέρει εντυπωσιακές επιδόσεις με αντιδιαρρηκτική προστασία επιπέδου RC3, συντελεστή θερμικής μετάδοσης (Ud=0,76) και συντελεστή ηχομείωσης 31 dB.

Glazed Pivot

Πρόκειται για πόρτες Pivot με τζάμι. Εκεί που το φως αποτελεί προτεραιότητα, οι νέες Pivot Glazed προσφέρουν μια αίσθηση ελευθερίας, αφήνοντας το εξωτερικό φως να καλύψει τον χώρο. Οι πόρτες Pivot Glazed βάζουν λίγο παραπάνω φως στην καθημερινότητά μας!

Πάνελ

Η ΤΕΧΝΗ παράγει όλα τα είδη πάνελ αλουμινίου: πρεσαριστά, με διακοσμητικά ΙΝΟΧ, παραδοσιακά με κορνίζες και τη νέα σειρά Optimum με πάχος λαμαρίνας 1,5 χιλ. και χαραγμένα σχέδια CNC σε χρώματα Akzo και ΝΕΟΚΕΜ.

Επίσης παράγει πάνελ πλαστικά: πάνελ PVC με μόνωση εξηλασμένης πολυστερίνης, πάνελ ABS με πλήρωση ξύλου, Combo Panels, που συνδυάζουν αλου¬μίνιο με PVC foil, Panel HPL.

Στα χρωματιστά πάνελ με foil, διαθέτει 250 χρώματα Renolit και Continental.

Αντικουνουπικά συστήματα

Παράγονται όλα τα κλασσικά συστήματα σήτας, ανοιγόμενες, κάθετης και οριζόντιας κίνησης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.