ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΕΝΚΑΣ: Σε άριστο κλίμα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της

Σε ευχάριστο κλίμα και παρουσία πολλών ανθρώπων του κλάδου αλλά και φορέων έκοψε η ΕΝΚΑΣ την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στον χώρο φιλοξενίας εκδηλώσεων Terra Verde.

Η προσέλευση ήταν υψηλή και η ανταπόκριση μεγάλη, με την αίθουσα να είναι γεμάτη. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ε.Ε.Α., Γ.  Δουκίδης, καθώς και ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γ. Καββαθάς.

Ο πρόεδρος της ΕΝΚΑΣ και ΠΟΒΑΣ, Θ. Παγιάτης, ευχαρίστησε άπαντες για την παρουσία τους και κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στάθηκε μεταξύ άλλων στα προβλήματα που δημιουργεί ο αθέμιτος ανταγωνισμός στους επαγγελματίες. Επίσης τόνισε τη μεγάλη ανταπόκριση που έχει βρει το Σύστημα Ελέγχου Παραγωγής ΠΟΒΑΣ FPC που σε συνδυασμό με την προσπάθεια που γίνεται στον χώρο των πιστοποιήσεων, βοηθά τους κατασκευαστές να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ».

Ο πρόεδρος της ΕΝΚΑΣ, Θ. Παγιατής κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της Ένωσης Νίκαιας

Ο κ. Παγιάτης στάθηκε στο γεγονός ότι το αλουμίνιο είναι ένα ελληνικό προϊόν από τον βωξίτη μέχρι το κούφωμα, ενώ παράλληλα εξήρε τη σημαντικότητα της νέας Τεχνικής Οδηγίας που προωθείται για την τοποθέτηση κουφωμάτων.

Η βραδιά έκλεισε με μουσική, στην αρχή με Ποντιακούς χορούς και στη συνέχεια με ζωντανή ορχήστρα που φρόντισε για την ψυχαγωγία των παρευρισκομένων.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.