ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALUMINCO Freedom: Ένας νέος τρόπος ζωής!

Ένας νέος τρόπος ζωής που αντλεί έμπνευση από τη θάλασσα, τον ήλιο και την απαράμιλλη ομορφιά του μεσογειακού περιβάλλοντος.

Η ALUMINCO ως κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρεία στον κλάδο του αλουμινίου, διαθέτει ένα μεγάλο εύρος συστημάτων αλουμινίου, ικανό να καλύψει κάθε αρχιτεκτονική ανάγκη. Το νέο σύστημα πέργκολας Freedom ακολουθεί τις βασικές αρχές του βιοκλιματικού σχεδιασμού, ενώ αντιπροσωπεύει τις επιδιώξεις της ALUMINCO να καταστεί ο πλέον βιώσιμος παραγωγός συστημάτων αλουμίνιου για λύσεις που στόχο έχουν τον περιορισμό των ενεργειακών καταναλώσεων, αλλά και την εξασφάλιση των συνθηκών άνεσης των χρηστών.

Το μέλλον της βιοκλιματικής σκίασης σήμερα

Το νέο σύστημα πέργκολας Freedom συνδυάζει με μοναδικό τρόπο, σχεδιαστικές λεπτομέρειες, προηγμένα συστήματα υποστήριξης και αυξημένη «βιοκλιματική» απόλαυση για να ικανοποιήσει όλες τις επιθυμίες για εξωτερικούς και ημιυπαίθριους χώρους σε κατοικίες, ξενοδοχειακά συγκροτήματα και χώρους εστίασης.

Η πρωτοποριακή ρυθμιζόμενη σκίαση, το ειδικό σύστημα ελεγχόμενης συλλογής και απορροής όμβριων υδάτων και οι προαιρετικές εξατομικευμένες επιλογές είναι άμεσα αναγνωρίσιμα και αποτελούν σημεία υπεροχής του συστήματος.

Η εξωτερική σχεδίαση υπογραμμίζει την καθαρή γεωμετρία, με ελάχιστες τονισμένες γραμμές, ενώ στο εσωτερικό, ο χρήστης τοποθετείται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, απολαμβάνοντας την ευρυχωρία και τη μοναδική αίσθηση ευεξίας, μέσα από μια σειρά επιλογών, οι οποίες αναβαθμίζουν την παραμονή στο χώρο και προσδίδουν ποιότητα στην καθημερινή ζωή.

Πληθώρα λύσεων σε αυτοστηριζόμενες, επιτοίχιες και εγκιβωτισμένες πέργκολες, σε μία μεγάλη ποικιλία παραλλαγών, παρέχουν επαρκή προστασία από δυσάρεστες καιρικές συνθήκες, ελεγχόµενη φωτεινότητα και φυσικό εξαερισμό, ενώ παράλληλα, συμβάλλουν στην επέκταση των εσωτερικών χώρων και στη δημιουργία ζωνών ιδιωτικότητας.

Χώρος για απόλαυση – Αίσθηση ελευθέριας

Ο υψηλής ποιότητας εσωτερικός χώρος της Freedom θα γίνει ένα αγαπημένο μέρος χαλάρωσης. Η προσοχή στη λεπτομέρεια και η προσφορά ανώτερων επιπέδων άνεσης κάνουν απολαυστικό κάθε λεπτό διαμονής κάτω από μια πέργκολα Freedom.

Η πανοραμική περιστρεφόμενη οροφή (περσίδες περιστροφής έως 135o) επιτρέπει τη ρύθμιση της φωτεινότητας και του αερισμού, ενώ στην κλειστή θέση προστατεύει αποτελεσματικά από τη βροχή και το χιόνι. Με τις περσίδες της πέργκολας σε ανοικτή θέση (45ο-135ο), βιώνετε μοναδική αίσθηση ελευθερίας, όπου το φως δημιουργεί μια φυσική αίσθηση ευρυχωρίας για όλους μέσα σε αυτήν, ενώ παράλληλα παρέχεται ικανοποιητικός αερισμός, δημιουργώντας τις ιδανικές δροσερές συνθήκες στο εσωτερικό.

Αναβαθμισμένη αισθητική – Minimal σχεδιασμός

Μια πέργκολα Freedom σε βυθίζει στα γαλήνια μπλε και τα εκπληκτικά μωβ του σούρουπου. Με ανοιχτές ή κλειστές τις περσίδες απολαμβάνεις μια ευχάριστη, μοναδική ατμόσφαιρα, ενώ παράλληλα ανακαλύπτεις τον ιδανικό συνδυασμό σχεδιαστικών λεπτομερειών, εξελιγμένων συστημάτων και ολιστικής ευεξίας.

Με την πρώτη ματιά είναι σαφές ότι η πέργκολα Freedom εκφράζει τέλεια τη σχεδιαστική φιλοσοφία της ALUMINCO. Η εξωτερική της σχεδίαση είναι αποτέλεσμα της αλληλεπίδρασης ανάμεσα στις επιβλητικές γραμμές και τις minimal, ήσυχες επιφάνειες με μη ορατές συνδέσεις και κρυφό μηχανισμό περιστροφής. Αυτή η μοντέρνα σχεδίαση της Freedom αναδεικνύει οπτικά την υπεροχή της.

Αυξημένη λειτουργικότητα – Αθόρυβος μηχανισμός κίνησης

Ανάμεσα στα πλεονεκτήματα της βιοκλιματικής πέργκολας Freedom δεν είναι μόνο η minimal αισθητική και ο σχεδιασμός αλλά και η λειτουργία του μηχανισμού περιστροφής των περσίδων, χωρίς θορύβους και κραδασμούς, χάρη στην τέλεια εφαρμογή του.

Το σύστημα περιστροφής, εντελώς κρυφό, πλήρως ενσωματωμένο εντός του περιμετρικού προφίλ, επιδεικνύει εξαιρετική ανθεκτικότητα και αξιοπιστία, ενώ προσφέρει μέγιστη απόδοση κίνησης σε όλες τις συνθήκες.

Με εξαιρετικά αποδοτικά συστήματα και πρόσθετα στη σύνθεσή του, ο αθόρυβος μηχανισμός περιστροφής ελαχιστοποιεί τη φθορά των εξαρτημάτων του, αυξάνοντας τη διάρκεια ζωής του και διασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία του, πάντα αξιόπιστα και με πλήρη απόδοση.

Αυξημένη στεγανότητα – Απόλυτη απορροή υδάτων

Οι περιβαλλοντικές συνθήκες αλλάζουν. Καθώς το κλίμα αλλάζει, η συχνότητα και η ένταση των ακραίων καιρικών φαινομένων αυξάνεται. Το σύστημα σκίασης Freedom της ALUMINCO αντιπροσωπεύει τη νέα γενιά βιοκλιματικών περγκολών, που θέτουν ειδικές προδιαγραφές όσον αφορά την προστασία σε εξωτερικές συνθήκες.

Η κύρια εστίαση του συστήματος ελεγχόμενης συλλογής και απορροής όμβριων υδάτων της βιοκλιματικής πέργκολας Freedom είναι στην αδιαπέραστη θωράκιση από τις έντονες βροχοπτώσεις, παρέχοντας ένα περιβάλλον προστασίας και άνεσης.

Όταν βρέχει, οι περσίδες κλείνουν αμέσως και σφραγίζουν στο περιμετρικό πλαίσιο, βοηθώντας το νερό να απομακρύνεται έτσι ώστε να μην λιμνάζει, με το νερό της βροχής να διοχετεύεται μέσω αυτών στη περιμετρική τραβέρσα και στις υδρορροές, με το σύστημα υδρορροής πλήρως ενσωματωμένο στη δομή, εξασφαλίζοντας την απόλυτη προστασία.

  • Υποδειγματική σχεδίαση που υποβοηθά την απομάκρυνση των όμβριων υδάτων από την οροφή μέχρι τη βάση της κολώνας.
  • Στοχευμένες συναρμογές, ένωσης και στήριξης των προφίλ, συμβάλλουν ουσιαστικά στην ιδανική στεγανοποίηση, αναδεικνύοντας περαιτέρω το επίπεδο προστασίας.
  • Ειδικά διαμορφωμένες περσίδες, αποτρέπουν την πτώση υδάτων στο έδαφος, ενώ ταυτόχρονα δρομολογούν τα ύδατα και εν μέσω του συστήματος ελεγχόμενης συλλογής και απορροής στην ασφαλή έξοδο τους.

Αυξημένη στιβαρότητα – Κορυφαία ασφάλεια

Χάρη στα ειδικού σχεδιασμού προφίλ, μια πέργκολα Freedom προσφέρει εξαιρετική στιβαρότητα και υποδειγματικό επίπεδο ασφάλειας. Για να επιτευχθούν και τα δύο, οι λεπτομέρειες είναι σημαντικές. Οι σχεδιαστικές καινοτομίες, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται η εργονομία του συστήματος με αρθρωτά προφίλ και ειδικούς συνδέσμους, τα εξελιγμένα συστήματα κρέμασης και υποβοήθησης και τα υψηλής ποιότητας εξαρτήματα, άρρηκτα συνδεδεμένα με τον πιο δυναμικό τρόπο, συμβάλλουν στο πιο ολοκληρωμένο επίπεδο στιβαρότητας και ασφάλειας που προτάθηκε ποτέ σε πέργκολα.

Ως αποτέλεσμα, η κορυφαία στιβαρότητα με ασφάλεια εξασφαλίζεται ολοκληρωτικά στο νέο σύστημα βιοκλιματικής πέργκολας από την ALUMINCO.

…Η Freedom χαρακτηρίζεται από τέλεια λειτουργικότητα και εξαιρετικό σχεδιασμό. Μαζί προσθέτουν γοητεία σε ένα δροσερό περιβάλλον που αναζωογονεί, ενώ προσφέρουν την τέχνη του εξωτερικού χώρου με διαστάσεις που είναι ταυτόχρονα εκπληκτικές και στιβαρές…

Η έννοια της πολυμορφικότητας – Ποικιλία παραλλαγών & λύσεων

Η βιοκλιματική πέργκολα Freedom είναι άκρως πολυμορφική και εξελίσσεται μαζί με τις ανάγκες των χρηστών. Η πολυχρηστική και έξυπνη σχεδίαση της προσφέρει αυξημένη ευελιξία, η οποία ανταποκρίνεται εξαιρετικά στις πολυμορφικές ιδιωτικές ανάγκες, μια πτυχή που καθιστά τις πέργκολες Freedom ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς λύσεις για όσους θέλουν να βελτιστοποιήσουν τις βεράντες, τους κήπους και τις στέγες.

Πληθώρα λύσεων σε αυτοστηριζόμενες, επιτοίχιες και εγκιβωτισμένες πέργκολες, σε μία μεγάλη ποικιλία παραλλαγών, παρέχουν επαρκή προστασία από δυσάρεστες καιρικές συνθήκες, ελεγχόµενη φωτεινότητα και φυσικό εξαερισμό, ενώ παράλληλα, συμβάλλουν στην επέκταση των εσωτερικών χώρων και στη δημιουργία ζωνών ιδιωτικότητας.

Τα συστήματα πέργκολας χαρακτηρίζονται από υψηλή αντοχή, ενώ καλύπτουν μεγάλες επιφάνειες. Η Freedom ενθουσιάζει με τη χαρακτηριστική, υψηλά ανθεκτική, λειτουργικότητά της, προσφέροντας γενναιόδωρη ευρυχωρία, υψηλής ποιότητας κατασκευές και εξαιρετική απόδοση στις εξωτερικές συνθήκες.

Πρακτικές λεπτομέρειες, όπως η ενδιάμεση τραβέρσα (ταυ/προφίλ), με την οποία μπορούν να προστεθούν περαιτέρω οριζόντια και κάθετα στοιχεία, ικανοποιούν ακόμη και τις πιο υψηλές απαιτήσεις αντοχής και διαστάσεων.

Η πέργκολα Freedom έχει πιστοποιηθεί για τη στατική της επάρκεια σε φορτία χιονιού, ανέμου και σεισμού και σύμφωνα με τους Ευρωκώδικες EN 1990 /1991/1999 /1998 από τον κορυφαίο Οργανισμό Πιστοποίησης και Επιθεωρήσεων, την TÜV AUSTRIA.

Η Freedom σε αριθμούς

Η βιοκλιματική πέργκολα Freedom οφείλει τις επιδόσεις της στον λειτουργικό σχεδιασμό για απλή και ορθολογική καθημερινή χρήση. Πρόκειται για κατασκευές από αλουμίνιο και ποιοτικά πιστοποιημένα εξαρτήματα, τα οποία εγγυώνται αντοχή και μειωμένη συντήρηση.

Εύρος σκίασης
0-135°

Διαστάσεις κολώνας
120 x 120 χιλ.

Διαστάσεις περσίδας
215 x 50 χιλ.

Μέγιστες διαστάσεις
Ύψος 3 μ., Πλάτος 4,5 μ. και μήκος 6 μ.

σε αυτοστηριζόμενη τυπολογία (χωρίς στήριξη στον τοίχο) με μόνο τέσσερις κολόνες στήριξης

Μηχανισμός περιστροφής
Κρυφός

Τυπολογίες κατασκευών
Αυτοστηριζόμενες, επιτοίχιες, εγκιβωτισμένες

Κορυφαία ποιότητα – Ασύγκριτες χρωματικές επιλογές

Οι πέργκολές Freedom, εκτός από κορυφαία ποιότητα, μπορούν να ικανοποιήσουν εξατομικευμένους συνδυασμούς αποχρώσεων και υφών, δίνοντας τη δυνατότητα να τονιστεί ο χαρακτήρας της πέργκολας στον περιβάλλοντα χώρο. Μεμονωμένα ή συνδυαστικά, όλες οι αποχρώσεις εμπνέουν ως αυθεντικές μοναδικότητες, με την τέλεια λαμπρότητα και το μοναδικό βάθος χρώματος.

Σειρά υπερανθεκτικών χρωμάτων Structural

  • 1013, 5010, 6003, 6009, 7006, 7016, 7030, 7039, 7047, 8011, 8014, 9006, 9007, 9016
  • 8017 Matt, 9007 Matt
  • AL1140 Wood Effect Coating, AL1150 Wood Effect Coating

…Και όταν έρχεται η νύχτα, ο ατμοσφαιρικός φωτισμός LED αναλαμβάνει να προσφέρει ένα ασύγκριτα εντυπωσιακό περιβάλλον, καλωσορίζοντας τους επισκέπτες με ευχάριστο, έμμεσο φως, δημιουργώντας μια κομψή ατμόσφαιρα θαλπωρής…

Συλλογή structural coatings – Υπερανθεκτική απόδοση

Η συλλογή Structural Coatings από την ALUMINCO προτείνει αποκλειστικά και μόνο υπερανθεκτικά χρώματα, τα οποία αναδεικνύουν την ιδιαίτερη εμφάνιση της πέργκολας, ενώ έχουν τουλάχιστον 3 φορές περισσότερη αντοχή στις εξωτερικές συνθήκες από τα χρώματα απλής ανθεκτικότητας.

Τα προσφερόμενα χρώματα της συλλογής είναι πιστοποιηµένα µε το διεθνές σήμα ποιότητας Qualicoat (Class 2) και προσφέρουν σημαντικά πλεονεκτήματα, μεταξύ αυτών είναι:

  • Πολύ υψηλή αντοχή στην ηλιακή ακτινοβολία.
  • Υψηλή αντοχή σε χάραξη, τριβή και χτυπήματα.
  • Αναβαθμισμένο ποιοτικά και αισθητικά προϊόν.
  • Εύκολος καθαρισμός, λόγω της ειδικά σχεδιασμένης επιφάνειας.
  • Μεγάλη επιλογή από σύγχρονες και κλασικές αποχρώσεις.
  • Φιλικά προς το περιβάλλον.

Εξερευνήστε την επιλογή ιδιαίτερων χρωμάτων που καλύπτουν όλες τις επιθυμίες και επιτρέπουν στις πέργολες σας να ξεχωρίζουν με μοναδικό τρόπο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.