ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε.: Νέα εγκατάσταση σύγχρονου εξοπλισμού στη ραγδαία αναπτυσσόμενη εταιρεία TILCON

Σε ακόμη μία νέα εγκατάσταση κέντρου επεξεργασίας, σε μία μεγάλη και συνεχώς αναπτυσσόμενη επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη, προχώρησε η εταιρεία ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε.

Η τοποθέτηση του κέντρου επεξεργασίας έγινε στην εταιρεία TILCON του κατασκευαστή Γιώργου Τιλσίζογλου, ο οποίος σε μία προσπάθεια αναβάθμισης του εξοπλισμού της επιχείρησής του προκειμένου να ανταποκριθεί με τον καλύτερο και ποιοτικότερο τρόπο στις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς, επέλεξε την ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. ως συνεργάτη και προμηθευτή. Προτεραιότητα όπως πάντα ήταν η καλύτερη ποιότητα του τελικού προϊόντος. Μετά από έλεγχο της αγοράς, ο κ. Τιλσίζογλου κατέληξε στην επιλογή της ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. για την αναβάθμιση του εξοπλισμού του.

Σε πρώτη φάση προχώρησε στην αγορά του κέντρου επεξεργασίας PHANTOMATIC M4L, ενός κέντρου 4 αξόνων στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Με την απαράμιλλη ποιότητα της EMMEGI GROUP και την εγγύηση και υποστήριξη της ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. που το όνομα της είναι εγγύηση στον χώρο των μηχανημάτων αλουμινίου επί σειρά ετών.

Η εγκατάσταση και εκπαίδευση του μηχανήματος  έγινε από τους τεχνικούς της εταιρείας ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. Η συνεργασία των τεχνικών με τους ανθρώπους της TILCON υπήρξε άψογη και εποικοδομητική και αποτέλεσμά ήταν η TILCON να προχωρήσει στην παραγγελία και άλλων μηχανημάτων.

Η εταιρεία ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. από την πλευρά της συνεχάρη και παράλληλα ευχαρίστησε τον κ. Τιλσίζογλου για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό της, την οποία εμπιστοσύνη θα στηρίξει με τον καλύτερο τρόπο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.