ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Inver East Med A.E.: Αλλάζουμε ταυτότητα. Είμαστε η Sherwin-Williams!

Η αφοσίωσή της Inver East Med A.E. στο χρώμα, την καινοτομία και τη συνεργασία, πολλαπλασιάζεται, καθώς πλέον η εταιρεία είναι μέλος του πολυεθνικού κολοσσού Sherwin-Williams.

Η Sherwin-Williams είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς χρωμάτων στον κόσμο, με περισσότερους από 60.000 εξειδικευμένους επαγγελματίες και 133 βιομηχανικές εγκαταστάσεις σε 6 ηπείρους. Τα χρώματα της Sherwin-Williams έχουν χρησιμοποιηθεί σε μερικά από τα πιο εμβληματικά έργα του κόσμου, εκ των οποίων μερικά είναι το Golden Gate Bridge, το Burj Khalifa, το Old Trafford Stadium, το Hollywood sign και το Forth Rail bridge.

Η Inver East Med A.E. είναι υπεύθυνη για την εμπορική δραστηριότητα των πουδρών βαφής και των βιομηχανικών χρωμάτων της Sherwin-Williams στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια, προσφέροντας μια πλήρη εμπορική και τεχνική υποστήριξη στους πελάτες αλλά και στον ευρύτερο κλάδο των κατασκευών όπως:

  • Άμεση διαθεσιμότητα 800 προϊόντων επιλεγμένων για αρχιτεκτονικές εφαρμογές
  • Ουσιαστική και αποτελεσματική τεχνική υποστήριξη στους πελάτες
  • Συνεργασία με αρχιτέκτονες, μηχανικούς και κατασκευαστές στην επιλογή των κατάλληλων πουδρών που να καλύπτουν τις ιδιαίτερες απαιτήσεις συγκεκριμένων έργων
  • Παραγωγή ειδικών πουδρών, χωρίς απαίτηση ελάχιστης ποσότητας
  • Παροχή εγγύησης όπου συντρέχουν οι απαραίτητες προϋποθέσεις

Οι πούδρες βαφής της Sherwin-Williams περιλαμβάνουν:

  • Πολυεστερικές πούδρες βαφής για αρχιτεκτονικές κατασκευές που καλύπτουν τις προδιαγραφές Qualicoat Class 1, 2 & 3, GSB Standard, Master & Premium και ΑΑΜΑ 2603, 2604 & 2605
  • Μια ευρύτατη γκάμα από πούδρες ειδικών εφέ, ιδιαίτερης αισθητικής και αυξημένης αντοχής
  • Πούδρες σουμπλιχρωμίας για τη βαφή απομίμησης ξύλου κι άλλων υλικών
  • Πούδρες με ειδικά χαρακτηριστικά και προδιαγραφές

Οι εμπορικές ονομασίες των πουδρών βαφής της Sherwin-Williams είναι οι Syntha Pulvin και Inver.

Ο δ/νων σύμβουλος της Inver East Med A.E., Ανδρέας Τσιπόπουλος

Inver: Αύξηση 15% των πωλήσεων το 2018!

Η Inver East Med A.E. συνεχίζει να αναπτύσσεται δυναμικά στο χώρο των πουδρών βαφής, αυξάνοντας τα μεγέθη της και κλείνοντας την περσινή χρόνια με σημαντικά ενισχυμένες πωλήσεις.

Ερωτηθείς σχετικά ο δ/νων σύμβουλος της εταιρείας, Ανδρέας Τσιπόπουλος ανέφερε: «Οι πωλήσεις της Inver East Med αυξήθηκαν κατά 15% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά και ξεπέρασαν τα 5,5 εκατ. ευρώ. Αν στις πωλήσεις αυτές προστεθούν οι απευθείας εισαγωγές κάποιων μεγάλων πελατών μας, η εταιρεία μας καταλαμβάνει την πρώτη θέση σε πωλήσεις στην Ελληνική αγορά και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο ανταγωνιστή μας.

Επίσης, σημαντική αύξηση των πωλήσεων που ξεπερνά το 25% είχε η Ιnver East Med και στις αγορές της Σερβίας, της Ρουμανίας και της Βουλγαρίας, όπου δραστηριοποιείται είτε μέσω θυγατρικών εταιρειών, είτε μέσω αντιπροσώπων. Συνολικά, οι πωλήσεις πουδρών του ομίλου Inver-Sherwin Williams στις αγορές των Βαλκανίων, ξεπέρασαν τα 13 εκατ. ευρώ».

Syntha Pulvin – Αρχιτεκτονικές πούδρες βαφής

Η Syntha Pulvin, το αρχιτεκτονικό brand της Sherwin-Williams, έχει μια μακρά παράδοση αξιοπιστίας στην Ευρώπη που βασίζεται στην καινοτομία, την ποιότητα και την εξυπηρέτηση.

Οι πούδρες βαφής Syntha Pulvin ανταποκρίνονται στις ποιοτικές προδιαγραφές Qualicoat, GSB και AAMA, εξασφαλίζοντας την αντοχή και ποιότητα της βαφής. Προσφέρονται σε μεγάλη γκάμα αποχρώσεων, όψεων και τεχνολογιών και δημιουργήθηκαν με σκοπό να καλύψουν τις ανάγκες των πιο απαιτητικών αρχιτεκτονικών έργων.

Inver – Βιομηχανικές πούδρες βαφής

Η Inver, το βιομηχανικό brand της Sherwin-Williams, έχει λύσεις για κάθε πρόκληση που υπάρχει στις βιομηχανικές εφαρμογές. Τα προϊόντα είναι σχεδιασμένα να παρέχουν αντοχή και αποδοτικότητα, χαρακτηριστικά που είναι ιδιαιτέρως σημαντικά γι αυτόν τον τομέα.

Ανάλογα με τις απαιτήσεις κάθε έργου, οι βιομηχανικές πούδρες Inver αποτελούν την κατάλληλη και οικονομικά αποδοτική λύση βαφής, αποτέλεσμα πλούσιας εμπειρίας, καινοτόμου τεχνογνωσίας και μιας σταθερής σχέσης με τους πελάτες.

Παρότι λοιπόν η επωνυμία της εταιρείας παραμένει Inver East Med Βιομηχανικά Χρώματα Α.Ε., η ταυτότητα αλλάζει και καθορίζεται από τη συμμετοχή της στη μεγάλη οικογένεια της Sherwin-Williams. Διαθέτοντας ένα επιτελείο έμπειρων στελεχών, είναι σε θέση να παρέχει χρήσιμες πληροφορίες και υπηρεσίες γύρω από τη βαφή, πριν και μετά την πώληση.

Inver East Med A.E.
Σωρού 22, 15125 Μαρούσι, Αθήνα
Τηλ: 210-6109930-34, Φαξ: 210-6109935
E-mail: inver.gr@sherwin.com
Website: www.inver.gr, www.synthapulvin.co.uk
Facebook: Inver East Med

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.