ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ALUMINCO: Η αλυσίδα εστίασης “Burger King” επέλεξε το σύστημα L-Line

Η ALUMINCO έβαλε την υπογραφή της σε άλλο ένα έργο του εξωτερικού, με τα πρωτοποριακά αρχιτεκτονικά της προϊόντα αλουμινίου να δίνουν λύσεις. Τα “Burger King” στο Verviers του Βελγίου επέλεξαν το σύστημα κάγκελων Crystalline της ALUMINCO και συγκεκριμένα το μοντέλο L-line, ένα πρωτοποριακό σύστημα στήριξης υαλοπίνακα με προφίλ αλουμινίου για την κατασκευή γυάλινου κάγκελου.

Το πρωτοποριακό σύστημα της ελληνικής διέλασης είναι ιδανικό για μπαλκόνια, σκάλες και περιφράξεις κτιρίων με υψηλές αρχιτεκτονικές απαιτήσεις. Με τη χρήση του Crystaline επιτεύχθηκε ένα λειτουργικό και καλαίσθητο αποτέλεσμα, με κύριο άξονα την ασφάλεια.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.