ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Ultra aluminium systems: Πολυεπίπεδη στήριξη στον συνεργάτη για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ ΙΙ»

Η Ultra aluminium systems είναι μία δυναμική εταιρεία που διαθέτει μια ολοκληρωμένη σειρά αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου για κάθε ανάγκη και απαίτηση. Τα συστήματά της συνδυάζουν στοιχεία όπως υψηλή αισθητική, άψογη εφαρμογή, ενεργειακή αναβάθμιση και μοναδική λειτουργικότητα.

Τα υψηλών προδιαγραφών αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου διατίθενται στην ελληνική και διεθνή αγορά, με δυναμική παρουσία και έντονη εξωστρέφεια. Τα προϊόντα της Ultra aluminium systems  διαθέτουν πιστοποιήσεις για τις υψηλές επιδόσεις τους τόσο από τον καταξιωμένο γερμανικό φορέα Ift Rosenheim αλλά και από τον Αμερικανικό φορέα πιστοποιήσεων NCTL.

Η εταιρεία δίνει μεγάλο βάρος στις σχέσεις της με τους συνεργάτες της, καθώς φροντίζει να είναι πάντα δίπλα τους, επιλύοντας κάθε τυχόν πρόβλημα που τους απασχολεί.

Η Ultra aluminium systems προσφέρει μία σειρά αναβαθμισμένων υπηρεσιών προς τους επαγγελματίες – συνεργάτες της που αφορούν στο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ», με στόχο να διευκολύνει το έργο τους και να τους δώσει μεγαλύτερη πρόσβαση στην εγχώρια αγορά.

Η εταιρεία αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία ένταξης στο πρόγραμμα, αφήνοντας τον επαγγελματία να αφοσιωθεί στο καθαρά τεχνικό κομμάτι της κατασκευής των κουφωμάτων  και της τοποθέτησης αυτών.

Εν ολίγοις, η Ultra aluminium systems αναλαμβάνει το διαδικαστικό και οικονομικό σκέλος του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ», δίδοντας την ευκαιρία στον επαγγελματία να ασχοληθεί αποκλειστικά και μόνο με το τεχνικό κομμάτι.

Η Ultra aluminium systems, μία σύγχρονη και δυναμική εταιρεία, αναγνωρίζει τη σημαντικότητα των σχέσεων μεταξύ παραγωγού συστήματος και συνεργάτη κατασκευαστή και γι’ αυτό φροντίζει με κάθε τρόπο να βρίσκεται δίπλα στον επαγγελματία, διευκολύνοντας ποικιλοτρόπως το έργο του, σε όλες τις διαστάσεις.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.