ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ΔΟΥΚΑΣ: Μεγάλη ποικιλία εξαρτημάτων για κατασκευές αλουμινίου & σιδήρου

Μια ευρεία γκάμα προϊόντων που καλύπτουν κάθε ανάγκη και απαίτηση των πελατών της είναι διαθέσιμη στο δίκτυο καταστημάτων της καταξιωμένης εταιρείας ΔΟΥΚΑΣ.

Η ΔΟΥΚΑΣ αποτελεί την πλέον αξιόπιστη και καταξιωμένη εταιρεία που ειδικεύεται στο εμπόριο εξαρτημάτων για κατασκευές αλουμινίου και σιδήρου. Προσφέρεται μια ευρεία γκάμα προϊόντων που καλύπτουν κάθε ανάγκη και απαίτηση των πελατών της.

Εξαρτήματα Αλουμινίου

Διαθέτει όλα τα υψηλής ποιότητας εξαρτήματα των συστημάτων αλουμινίου.

Πόμολα – Λαβές

Μεγάλη ποικιλία σε μοντέρνα και κλασικά πόμολα και λαβές. Αρχιτεκτονικά πόμολα, για εσωτερικές πόρτες, λαβές εξώθυρας και ειδικά προϊόντα αξεσουάρ πόρτας.

Εξαρτήματα Ασφαλείας

Διατίθενται ασφάλειες ανοιγόμενων και συρόμενων για όλες τις εφαρμογές, στα εμπορικά χρώματα.

Εξαρτήματα επισκευών – service

Υπάρχουν όλοι οι απαραίτητοι κωδικοί για ανοιγόμενα, συρόμενα, πόρτες και ρολά.

Εξαρτήματα Σιδήρου

Περιλαμβάνονται όλα τα απαραίτητα αναλώσιμα εξαρτήματα που απαιτούνται για τη συντήρηση και τη λειτουργία των κατασκευών.

Καθαριστικά – Συγκολλητικά

Μεγάλη ποικιλία στα αναλώσιμα, για συντήρηση κατασκευών αλουμινίου, καθαριστικών, λιπαντικών, σφραγιστικών και λιπαντικών.

Αναλώσιμα

Προσφέρει αναλώσιμα προϊόντα που απαιτούνται για την ολοκλήρωση μιας κατασκευής.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.