ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε.: Δυναμική παρουσία στο περίπτερο της EMMEGI GROUP στην Made Expo 2019

Η καθιερωμένη ανά διετία έκθεση Made Expo 2019 που διοργανώνεται τα τελευταία χρόνια στο Μιλάνο, άνοιξε και φέτος τις πύλες της και υποδέχτηκε εκθέτες και κοινό.

Εκ μέρους της εταιρείας ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. παρευρέθηκαν στο περίπτερο της EMMEGI GROUP, την οποία και αντιπροσωπεύουν αποκλειστικά πλέον σε όλη την Ελλάδα, οι Μιχ. και Δημ. Πάγκαλος όπως επίσης και ο Ευαγ. Βρέλος.

Η παρουσία της EMMEGI και της TEKNA ήταν εξαιρετική, με ένα εντυπωσιακό περίπτερο και μια μεγάλη γκάμα μηχανημάτων νέας γενιάς. Στο περίπτερο του καταξιωμένου ιταλικού οίκου συγκεντρώθηκε το μεγαλύτερο μέρος των επισκεπτών που μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την εξέλιξη και την πρωτοπορία των μηχανημάτων.

Το κοινό είχε την ευκαιρία να δει από κοντά το νέο CNC QUADRA L3 για επεξεργασία και κοπή με αυτόματη προώθηση των βεργών και αυτόματη αποφόρτωση, το SATELLITE XTE 5 Αξόνων με αυτοκινούμενες μέγγενες και δίσκο κοπής και το COMET R6 I 5 Αξόνων που διαθέτει και κοπή και αυτόματη τοποθέτηση μεγγενών.

Επίσης το ενδιαφέρον των επισκεπτών κέντρισαν το COMET S6 HP που λειτουργεί σε δύο ζώνες ώστε την ώρα που επεξεργάζεται στη μία να γίνεται φόρτωση στην άλλη, το ΤΚΕ 954 4 Αξόνων της TEKNA για επεξεργασία σε προφίλ με μεγάλες διατομές, καθώς και το νέο διπλό πριόνι PRECISION RS 600 HIGH SPEED που αποτελεί παγκόσμια καινοτομία της EMMEGI.

Η ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. ευχαριστεί τον κόσμο που παραβρέθηκε στο περίπτερο της EMMEGI GROUP, ο οποίος διέθεσε τον χρόνο του για να ενημερωθεί σχετικά με τις εξελίξεις στον χώρο των μηχανημάτων και ανανεώνει το ραντεβού για την επόμενη έκθεση.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.