ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Σημαντική διάκριση στα Health & Safety Awards 2019

Η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΑΒΕ διακρίθηκε με βραβείο SILVER στην κατηγορία «Υ&Α και Περιβάλλον» της Ενότητας «Δραστηριότητες Εμπέδωσης Εταιρικής Κουλτούρας Υγείας & Ασφάλειας» στα φετινά Ηealth & Safety Awards.

Η απονομή έλαβε χώρα στο Anais Club στη Βαρυμπόμπη. Το βραβείο παρέλαβε ο τεχνικός ασφαλείας της εταιρείας και υπεύθυνος περιβάλλοντος, Νικόλαος Φλώρος, ενώ παρευρέθηκε πληθώρα στελεχών επιχειρήσεων και εκπροσώπων φορέων του κλάδου του ανθρωπίνου δυναμικού (HR) και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης (ΕΚΕ).

Η διοργάνωση έγινε υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Υγιεινής και Ασφάλειας στην Εργασία (ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε.), σε συνεργασία με την Boussias Communications. Η αξιολόγηση προέκυψε από 20μελή κριτική επιτροπή που συνίστατο από κορυφαία στελέχη που το καθένα ξεχωριστά κάλυπτε όλες τις σχετικές γνωστικές περιοχές των κατηγοριών των βραβείων.

Η βράβευση αυτή αποτελεί αναγνώριση των στρατηγικών δράσεων της EUROPA, ενσωματώνοντας στην ΕΚΕ την Υ&Α στην εργασία και την προστασία του περιβάλλοντος. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά για τη δυναμική διέλαση, να αναδεικνύεται η άοκνη προσπάθεια όλων προς μια υγιή, όσο και σύγχρονη επιχειρηματικότητα. Άλλωστε, η EUROPA είναι σαν το αλουμίνιο, φιλική στο περιβάλλον και στους ανθρώπους!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.