ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ELVIAL: Έτοιμη για το 2ο The Architect Show, δυναμική παρουσία στη SEBBE

Η ELVIAL συμμετέχει στο 2ο The Architect Show (tAS) έτοιμη να παρουσιάσει καινοτόμες και μοναδικές λύσεις σε μια γιορτή για την Αρχιτεκτονική και το Design αλλά και τον κόσμο των Υλικών.

Το tAS είναι ένα διήμερο γεγονός, το οποίο έχει στόχο να συνδέσει γρήγορα, τις κορυφαίες εταιρείες υλικών Αρχιτεκτονικών Εφαρμογών και Διακόσμησης, με τους Αρχιτέκτονες και τους Σχεδιαστές. Ένα έξυπνο concept, που ο επισκέπτης απολαμβάνει μια βιωματική εμπειρία, ανακαλύπτοντας τις νέες τάσεις στην Αρχιτεκτονική και το Design.

Το tAS θα διεξαχθεί το διήμερο 4 και 5 Μαΐου στο HELEXPO, Μαρούσι

Αυτές τις μέρες στο πλαίσιο της παρουσίας της ELVIAL σε σημαντικές εκθέσεις με επίκεντρο τη δόμηση, τα στελέχη της ελληνικής διέλασης βρίσκονται στη Σερβία. Η συμμετοχή της ελληνικής διέλασης στην έκθεση SEBBE της γειτονικής χώρας είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις.

Εξάλλου, η συμμετοχή της ELVIAL στην SEBBE είναι ιδιαίτερης σημασίας, καθώς η ελληνική εταιρεία έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην εξέλιξη της σερβικής αγοράς. Στο περίπτερο της καταξιωμένης διέλασης βρίσκονται καινούργια συστήματα και νέες καινοτομίες που συνιστούν τις πλέον αξιόπιστες λύσεις που οι επισκέπτες της SEBBE μπορούν να δουν από κοντά.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.