ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

TILCON: Το 5άστερο Portes Lithos φέρνει τη σφραγίδα της!

Η TILCON συνεχίζει δυναμικά την αναπτυξιακή της πορεία, έχοντας εδραιωθεί ως μία από τις πλέον ραγδαία αναπτυσσόμενες ελληνικές επιχειρήσεις κατασκευής κουφωμάτων, η οποία έχει αναλάβει πολλά και σημαντικά έργα ανά την ελληνική επικράτεια.

Πολλές μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες και πολυτελή ενοικιαζόμενα δωμάτια στη Βόρεια Ελλάδα ολοκληρώνονται με την προσωπική ποιοτική σφραγίδα της δυναμικής κατασκευαστικής εταιρείας.

Μία από αυτές είναι η υπερπολυτελής ξενοδοχειακή μονάδα Portes Lithos, μία σημαντική επένδυση ύψους 14 εκατ. ευρώ που είναι από τις μεγαλύτερες στον ευρύτερο χώρο της Χαλκιδικής.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην Ποτιδέα και διαθέτει 130 δωμάτια, εστιατόρια, μπαρ, εμπορικά καταστήματα, γυμναστήριο, spa με θερμαινόμενη πισίνα, roof garden με θέα προς τη θάλασσα, μεγάλη κεντρική πισίνα καθώς και άλλες μικρότερες. Το Portes Lithos αναπτύσσεται σε έκταση περίπου 27 στρεμμάτων με 250 μέτρα πρόσοψη στη θάλασσα.

Στο νέο 5άστερο ξενοδοχείο τοποθετήθηκαν συστήματα αλουμινίου Albio 235 της EXALCO, καθώς και πόρτες TILDOORS της ίδιας της εταιρείας TILCON.

Άλλο ένα έργο, ιδιαίτερα απαιτητικό σε χρόνους και ποιότητα ολοκληρώθηκε με την TILCON να βάζει τη δικής της ποιοτική σφραγίδα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.