ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Χρυσός χορηγός του “The Boutique Hotel Workshop Tour”στην Κρήτη

Η EUROPA είναι Gold Sponsor (Χρυσός χορηγός) στο “The Boutique Hotel Workshop Tour” που διεξάγεται στα Χανιά και στο Ηράκλειο στο πλαίσιο των δράσεων της 100% Hotel Show 2019. Τα Workshop θα λάβουν χώρα το Σάββατο 4/5 στα Χανιά στο ξενοδοχείο MINOA PALACE και τη Δευτέρα 6/5 στο Ηράκλειο στο ξενοδοχείο GALAXY από τις 10:00 έως τις 18:00.

Το Workshop Tour του 100% Hotel Show αποτελεί το πλέον αναβαθμισμένο εκπαιδευτικό event για Ξενοδόχους και Αρχιτέκτονες, που ταξιδεύει σε δημοφιλείς προορισμούς στην Ελλάδα, ως προέκταση των εξαιρετικά επιτυχημένων Workshop που διοργανώνονται στο πλαίσιο της έκθεσης 100% Hotel Show. Το αντικείμενο του workshop έχει τίτλο «Πώς να προδιαγράψετε ένα επιτυχημένο Boutique ξενοδοχείο από τον σχεδιασμό μέχρι την πώληση!» και η είσοδος είναι δωρεάν κατόπιν ηλεκτρονικής εγγραφής και λήψης ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Στα πλαίσιο της χορηγίας, ειδικά διαμορφωμένος χώρος της EUROPA με δείγματα αρχιτεκτονικών συστημάτων και έντυπο υλικό θα βρίσκεται στον προθάλαμο των αιθουσών των Workshop, ενώ παράλληλα ειδικά καταρτισμένο προσωπικό του τμήματος Έργων θα έχει την δυνατότητα να ενημερώσει το ενδιαφερόμενο κοινό για τις λύσεις της εταιρείας σε αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου, με ειδική έμφαση σε συστήματα-λύσεις ξενοδοχείων και πολυτελών κατοικιών.

Σε αρμονία με το πρόγραμμα / θεματολογία του Workshop, ο προϊστάμενος του τμήματος Έργων της EUROPA, Νίκος Μαργαρίτης θα παρουσιάσει case study από πραγματικά έργα που το τμήμα έχει αναλάβει με συγκεκριμένες κατασκευαστικές προκλήσεις. Σκοπός της παρουσίασης να αναδειχθούν οι λύσεις που προκύπτουν από πραγματικά κατασκευαστικά ζητήματα / προβλήματα που παρουσιάζονται κατά τη φάση της υλοποίησης μιας σχεδιαστικής ιδέας / ανάγκης.

Η EUROPA στέκεται αρωγός στη συνεχή ενημέρωση των Ελλήνων ξενοδόχων και μηχανικών. Παράλληλα μέσω συνεχούς επένδυσης στην έρευνα και ανάπτυξη, συνεχώς εξελίσσει την προϊοντική της γκάμα, προσφέροντας αρχιτεκτονικές λύσεις και υπηρεσίες υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ: https://www.hotelshow.gr/gr/workshops

Σχετικά Άρθρα

Back to top button