ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

THEMELIO Software: Με σφραγίδα καινοτομίας η συμμετοχή της στην έκθεση «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ 2022»!

Η άρτια εκπαιδευμένη ομάδα της THEMELIO Software είχε τη χαρά να δει από κοντά, μετά από πολύ καιρό, παλιούς και νέους συνεργάτες και να τους ενημερώσει για τα καινοτόμα προϊόντα της.

Όπως κάθε φορά που λαμβάνει χώρα ένα σημαντικό κλαδικό γεγονός έτσι και φέτος η THEMELIO Software συμμετείχε στη μεγάλη κλαδική συνάντηση στο METROPOLITAN EXPO. Πλήθος επαγγελματιών επισκέφτηκε το μοντέρνο περίπτερο της εταιρείας κατά τη διάρκεια του τριημέρου της έκθεσης για να μάθει όλες τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις σε επίπεδο ψηφιακών εφαρμογών.

Η άρτια εκπαιδευμένη ομάδα της THEMELIO Software είχε τη χαρά να δει από κοντά, μετά από πολύ καιρό, παλιούς και νέους συνεργάτες, να ανταλλάξει απόψεις αλλά και να τους ενημερώσει για όλα τα καινοτόμα προϊόντα της. Το Desktop (Profil Εξοικονομώ) και τη Web εφαρμογή (MyProfil) παραγωγής και διαχείρισης κουφωμάτων, το νέο widget Frame Qs, το πλέον καθιερωμένο e-alouminio και πολλά άλλα.

Η παρουσία της THEMELIO Software ανέδειξε τη θέση της, καθώς και τι δράσεις της σε θέματα αειφορίας και συνεχούς εξέλιξης σε έναν κόσμο που αλλάζει.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.