ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Στελέχη της ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της στα Οινόφυτα

Στελέχη του εργοστασίου ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ της MYTILINEOS - Energy & Metals βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της Europa.

Τις εγκαταστάσεις της Europa στα Οινόφυτα Βοιωτίας επισκέφθηκαν εικοσιένα στελέχη των τμημάτων προμηθειών και παραγωγής αλουμίνας του εργοστασίου ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ της εταιρείας MYTILINEOS – Energy & Metals.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο επιβράβευσης των ομάδων αυτών, για τις προτάσεις, τη συμμετοχή και την υλοποίηση ιδεών βελτίωσης στην παραγωγική τους διαδικασία, όπως προβλέπεται από το εσωτερικό τους σύστημα Συνεχούς Προόδου.

Κατά την επίσκεψη δόθηκε η ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων τόσο σε παραγωγικό, όσο και σε ευρύτερο στρατηγικό και επιχειρησιακό επίπεδο. Στη συνέχεια ακολούθησε ξενάγηση στους χώρους παραγωγής από τον Δ/ντή Παραγωγής και τους προϊσταμένους των επιμέρους τμημάτων.

Τις δύο εταιρείας, EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε. και MYTILINEOS – Αλουμίνιον της Ελλάδος τις συνδέει χρόνια συνεργασία και αμοιβαία ανταλλαγή τεχνογνωσίας, γεγονός που οδηγεί σε μια σταθερή σχέση εμπιστοσύνης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.