ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA THE LAB: Ολοκληρώθηκε ο 9ος Κύκλος με συμμετέχοντες κατασκευαστές από την Κρήτη

Το Α’ μέρος του 9ου Κύκλου με τα θεωρητικά μαθήματα πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης και το Β’ μέρος με το πρακτικό κομμάτι στα Οινόφυτα Βοιωτίας στις εγκαταστάσεις της Europa.

Ο 9οςς Κύκλος του προγράμματος EUROPA THE LAB έκλεισε στα τέλη της άνοιξης στις εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις της Europa στα Οινόφυτα Βοιωτίας. Τον Κύκλο παρακολούθησαν συνολικά 35 κατασκευαστές αλουμινίου από την περιφέρεια της Κρήτης, ενώ βεβαίωση παρακολούθησης κατόπιν της ολοκλήρωσης του προγράμματος έλαβαν οι 20 που παρακολούθησαν το σύνολο των μαθημάτων.

Το Α’ μέρος του Κύκλου είχε πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου είχαν συμμετάσχει τα περισσότερα εκ των υψηλόβαθμων στελεχών της Europa και οι αντίστοιχοι εκπαιδευτές, σε ένα δυναμικό τριήμερο με κυρίαρχα τα θεωρητικά μαθήματα του προγράμματος. Ακολούθησε το Β’ μέρος στα Οινόφυτα Βοιωτίας, το οποίο περιλάμβανε όλα τα πρακτικά μαθήματα.

Οι κατασκευαστές δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι και εντυπωσιασμένοι από το πρόγραμμα, το οποίο αξίζει να σημειωθεί ότι έχει ενισχυθεί σημαντικά και συνεχίζει να αναπτύσσεται σε γνωστικό πεδίο και περιεχόμενο.

Ενδεικτικό της σημασίας που δίνει στο πρόγραμμα η Europa είναι το γεγονός της ενεργούς συμμετοχής και παρουσίας του συνόλου της Διεύθυνσης της εταιρείας. Η αξία που προσφέρει το πρόγραμμα στους συμμετέχοντες κατασκευαστές είναι το στοιχείο που σμιλεύει και ισχυροποιεί τους δεσμούς δύο σημαντικών κρίκων της εφοδιαστικής αλυσίδας του κλάδου, της βιομηχανίας διέλασης αλουμινίου και του κατασκευαστή, με απώτερο στόχο την παροχή ανώτερης ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών.

Το ανωτέρω αποτελεί στόχο και όραμα τόσο της ΠΟΒΑΣ όσο και συγκεκριμένα του κ. Θεόφιλου Παγιάτη, ο οποίος για άλλη μια φορά τίμησε το πρόγραμμα με την παρουσία του, τόσο στην Κρήτη για το Α’ Μέρος όσο και στα Οινόφυτα Βοιωτίας για το Β’ Μέρος. Η επιστημονική κατάρτιση των στελεχών της ΠΟΒΑΣ, εξ αρχής αποτέλεσε θεμέλιο λίθο της αξιοπιστίας του EUROPA THE LAB σε εκπαιδευτικό περιεχόμενο.

Ο 10ος Κύκλος έχει ήδη ξεκινήσει με συμμετέχοντες κατασκευαστές από την περιφέρεια της Πελοποννήσου στο μαγευτικό Ναύπλιο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.