ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΣΕΚΑ: Επιτυχημένη η ανοιχτή συζήτηση για τη Δήλωση Επίδοσης και Σήμανσης CE εξωφύλλων

Ο Πρόεδρος του ΣΕΚΑ, Κώστας Διαμαντής

Η ανοικτή συζήτηση για τη Δήλωση Επίδοσης και Σήμανσης CE εξωφύλλων που ακολούθησε μετά την ημερίδα του ΣΕΚΑ για το χρώμα, ήταν άκρως ενδιαφέρουσα και αφορούσε σε ένα ιδιαίτερα επίκαιρο και σημαντικό θέμα για τους κατασκευαστές.

Το πάνελ των ομιλητών αποτελείτο από τους Κώστα Διαμαντή, Γιώργο Μυλωνάκη, Σταύρο Δεμένεγα και Γιώργο Μουστακίδη και το θέμα προς συζήτηση ήταν οι «Οι θέσεις του ΣΕΚΑ για τη Δήλωση Επίδοσης και Σήμανσης CE εξωφύλλων».

Κατά τη διάρκειας της συζήτησης αναλύθηκαν εκτενώς τα θέματα:

  • Μύθος και πραγματικότητα για τη σήμανση των εξωφύλλων
  • Ορθή τήρηση φακέλου από τον κατασκευαστή
  • Παραδίδω, πιστοποιώ, υπογράφω (μόνος υπεύθυνος για το τελικό προϊόν ο κατασκευαστής)

Η συζήτηση είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, οι ερωτήσεις ήταν πάρα πολλές και ο χρόνος αποδείχθηκε λίγος για ένα τόσο φλέγον θέμα.

Το ΔΣ του ΣΕΚΑ δεσμεύτηκε άμεσα να διεξάγει μια ημερίδα με μοναδικό θέμα την πιστοποίηση των εξωφύλλων, με σκοπό να ενημερώσει τα μέλη του και όχι μόνο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.