ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

VIOMAL: Συμμετέχει στην έκθεση “The Arch” στην Πράγα της Τσεχίας

Η δυναμική ελληνική εταιρεία και τη φετινή χρονιά κάνει αισθητή την παρουσία της σε διεθνές επίπεδο, δίνοντας το «παρών» στην έκθεση “The Arch” της Τσεχίας.

Η VIOMAL SA δηλώνει και το 2023 τη δυναμική της παρουσία στις διεθνείς εκθέσεις! Με προορισμό την Τσεχία θα συμμετέχει στην έκθεση “The Arch”, η οποία θα λάβει χώρα στο εκθεσιακό κέντρο της Πράγας, από τις 19 έως και τις 23 Σεπτεμβρίου 2023.

Η VIOMAL θα βρίσκεται στο Hall 3 του Expo Prague, στοχεύοντας να εντυπωσιάσει τους επισκέπτες της με νέα πρωτοποριακά συστήματα ρολών αλουμινίου για πόρτες, παράθυρα και γκαραζόπορτες, συστήματα σήτας, συστήματα πέργκολας με μοτέρ και LED φωτισμό και κάθετα συστήματα σκίασης!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.