ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Οι Ξενοφών, Ιωάννης και Θεόδωρος Καντώνιας της Cosmos Aluminium Α.Ε. νικητές του διαγωνισμού Έλληνας «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» 2017

Από αριστερά οι κ.κ. Θεόδωρος Καντώνιας, Ξενοφών Καντώνιας και Ιωάννης Καντώνιας, Δ/νων Σύμβουλος, Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της Cosmos Aluminium A.E., νικητές του διαγωνισμού Έλληνας «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» 2017

Οι κ.κ. Ξενοφών Καντώνιας, Ιωάννης Καντώνιας και Θεόδωρος Καντώνιας, Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Cosmos Aluminium A.E. αντίστοιχα κατέκτησαν χθες το βράδυ τον τίτλο Έλληνας «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» για το 2017, σε εκδήλωση που διοργάνωσε η EY Ελλάδος.

Σε μία λαμπερή εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Μέγαρο Μουσικής, κορυφαίοι εκπρόσωποι του επιχειρηματικού, θεσμικού και ακαδημαϊκού χώρου της Ελλάδας έδωσαν το παρών, τιμώντας την ελληνική επιχειρηματική αριστεία και τη συμβολή της στην οικονομία της χώρας μας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύθηκαν, επίσης, οι νικητές των επιμέρους κατηγοριών, μετά από απόφαση της εννεαμελούς Κριτικής Επιτροπής, υπό την προεδρία του κ. Σπύρου Θεοδωρόπουλου, Διευθύνοντος Συμβούλου της Chipita A.E. και νικητή του διαγωνισμού Έλληνας «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» 2011.

Ο κ. Χρήστος Κριμίζης-Τσατσούλης, Δ/νων Σύμβουλος, Alchimica Α.Ε., έλαβε το βραβείο «Αυτοδημιούργητος Επιχειρηματίας»

Οι νικητές των επιμέρους κατηγοριών είναι:

  • Ο κ. Χρήστος Κριμίζης-Τσατσούλης, Διευθύνων Σύμβουλος, Alchimica Α.Ε., ο οποίος έλαβε το βραβείο «Αυτοδημιούργητος Επιχειρηματίας»
  • Οι κ.κ. Ξενοφών Καντώνιας, Πρόεδρος, Cosmos Aluminium A.E., Ιωάννης Καντώνιας, Αντιπρόεδρος, Cosmos Aluminium A.E., Θεόδωρος Καντώνιας, Διευθύνων Σύμβουλος, Cosmos Aluminium A.E., που έλαβαν το βραβείο «Διεθνώς Αναπτυσσόμενος Επιχειρηματίας»
  • Η κα Καλλιόπη Ροδοπούλου, Διευθύνουσα Σύμβουλος, Εκπαιδευτικός Όμιλος ΑΚΜΗ (ΙΕΚ ΑΚΜΗ, Μητροπολιτικό Κολλέγιο), η οποία έλαβε το βραβείο «Δυναμικά Αναπτυσσόμενος Επιχειρηματίας»
  • Ο κ. Δημήτριος Λακασάς, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, N. ΛΑΚΑΣΑΣ – Π. ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ Α.Ε. (με διακριτικό τίτλο: OLYMPIA ELECTRONICS A.E.), που έλαβε το βραβείο «Καινοτόμος Επιχειρηματίας»

Ο Έλληνας «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» 2017

Οι κ.κ. Ξ. Καντώνιας, Ι. Καντώνιας, και Θ. Καντώνιας της Cosmos Aluminium A.E., θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον διεθνή διαγωνισμό στο Μόντε Κάρλο, μαζί με τους νικητές του αντίστοιχου βραβείου από 65 περίπου χώρες, για τον τίτλο ΕΥ World Entrepreneur Of The Year™, που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο του 2018.

Οι νικητές του διαγωνισμού Έλληνας «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» 2017, κ.κ. Ξ., Ι. και Θ. Καντώνιας, παραλαμβάνοντας το βραβείο τους, δήλωσαν: «Είναι μεγάλη τιμή να εκπροσωπείς τη χώρα σου. Πιστεύουμε ότι εκεί θα μπορέσουμε να δείξουμε και στους άλλους επιχειρηματίες ότι η Ελλάδα δεν είναι μόνο η χώρα της μιζέριας και της γκρίνιας, είναι μια χώρα με τρομερή δυναμική, με επιχειρήσεις αξιόλογες, αξιόπιστες, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.