ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

Η νέα αντιμικροβιακή εποχή DOMUS – Τι δηλώνει ο Γιάννης Κουνέλης!

Η καταξιωμένη στον χώρο των εξαρτημάτων αλουμινίου εταιρεία DOMUS διαθέτει στην αγορά μία ολοκληρωμένη αντιμικροβιακή σειρά προϊόντων που προστατεύουν από τα μικρόβια για μία ζωή!

Η πιστοποιημένη αυτή επεξεργασία εφαρμόζεται σε όλη την αντιμικροβιακή σειρά της εταιρείας, με τα ίδια επιβεβαιωμένα αποτελέσματα αναστολής της ανάπτυξης των μικροβίων κατά >99,96%!

Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα από το Δίκτυο Συνεργατών με το σήμα DOMUS.

Τι συμβαίνει ΧΩΡΙΣ την αντιμικροβιακή επεξεργασία;

Τα μικρόβια από τη φύση τους ζουν και πεθαίνουν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Παράλληλα όμως, πολλαπλασιάζονται με πολύ γρήγορους ρυθμούς (εκθετικά). Για παράδειγμα, σε ένα πόμολο με ένα άγγιγμα του χεριού μας μπορούμε να αφήσουμε ~ 1.500.000 μικρόβια και μέσα σε 24 ώρες αυτά πολλαπλασιάζονται και μπορούν να έχουν φτάσει τα ~ 20.000.000 (τα πρώτα 1.500.000 έχουν πεθάνει).

Τι συμβαίνει ΜΕ την αντιμικροβιακή επεξεργασία!

Η αντιμικροβιακή κατεργασία με την τεχνολογία ιόντων αργύρου αναστέλλει κατά 99.96% την ανάπτυξη των μικροβίων, διακόπτοντας την αναπαραγωγή τους, με αποτέλεσμα τα μικρόβια να ΜΗΝ μπορούν να πολλαπλασιαστούν. Η διάρκεια αντιμικροβιακής προστασίας της επεξεργασίας αυτής είναι παντοτινή, για όλη τη διάρκεια ζωής των προϊόντων και δεν επηρεάζεται από πλυσίματα ή άλλα καθαριστικά επιφανειών.

Νέα γκάμα πομόλων για ανοιγόμενες πόρτες EURO

Η DOMUS προσφέρει ένα νέο, καινοτόμο, πρωτοποριακό, ποιοτικό και εγγυημένο ελληνικό προϊόν που ενσωματώνει τεχνολογίες και τεχνικά χαρακτηριστικά κορυφαία στην κατηγορία του.

Το νέο πόμολο EURO διαθέτει αντιμικροβιακή βαφή που αναστέλλει την ανάπτυξη των βακτηρίων έως 99,9%. Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νέου EURO είναι:

  • Σύγχρονο ευρωπαϊκό design
  • Εργονομική χειρολαβή
  • Στιβαρή συγκράτηση με βίδες άλεν
  • Ενιαίο σύστημα χειρολαβής – μηχανισμού
  • Πρόσθετη προστασία ελατηρίου
  • Ελεγμένο σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ1906 σε 200.000 κύκλους λειτουργίας και ΚΛΑΣΗ 3
  • Σε 2000Ν (200 κιλά) σε «τράβηγμα» αντοχή και ΚΛΑΣΗ 4 (Η ΚΛΑΣΗ 4 απαιτεί μίνιμουμ 100 κιλά διπλάσια αντοχή)
  • Εξολοκλήρου μεταλλικό
  • Μεγάλη ποικιλία χρωμάτων
  • Αναστέλλει την ανάπτυξη των βακτηρίων έως 99,9%
  • 5 πραγματικά χρόνια εγγύηση DOMUS
  • Εμφανώς επώνυμο προϊόν

Γιάννης Κουνέλης: «Το πιστεύουμε, το κάνουμε!»

Ο ιδρυτής της DOMUS, Γιάννης Κουνέλης

Από το 2017, η DOMUS πρωτοστατεί στην αντιμικροβιακή επεξεργασία με τα πόμολα EURO. Τώρα η DOMUS, απαντώντας στις ανάγκες της σημερινής πραγματικότητας, εγκαινιάζει τη νέα «Αντιμικροβιακή Εποχή DOMUS», με πλήρη αντιμικροβιακή σειρά, που περιλαμβάνει όλα τα «καλά» προϊόντα της, Μηχανισμό Ανοιγοανάκλισης X-100, Σπανιολέτα Ανοιγομένου, Αρχιτεκτονικά πόμολα, Πόμολα EURO, DSL, D-FENDER και Πρόσθετη Ασφάλεια WK+.

Αποτελεί μεγάλη ευκαιρία και για εσάς να παροτρύνετε τον πελάτη σας, κατασκευαστή ή τελικό καταναλωτή, να χρησιμοποιήσει ένα προϊόν, ώστε να προστατευθεί από τα μικρόβια για μια ζωή! Πρόκειται για προϊόντα που αφορούν όσο ποτέ την εποχή μας και επιπλέον θα είστε από τους πρώτους που θα μιλήσει με αυτούς τους όρους στο πελατολόγιό του. Πέρα από την προσωπική μου διαβεβαίωση, σας παραθέτω και το πιστοποιητικό που επιβεβαιώνει την αποτελεσματικότητα των νέων μας προϊόντων απέναντι στα μικρόβια.

Επιπλέον, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι από φέτος η DOMUS αποτελεί μέλος της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣΜίας οικογένειας αποτελούμενης από ελληνικές, εξωστρεφείς, παραγωγικές-μεταποιητικές επιχειρήσεις, που οραματίζεται μία Ελλάδα που καινοτομεί, παράγει και εξάγει. Και είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι γι’ αυτό, ειδικά τώρα που οι Έλληνες αποδεικνύουμε πόσα επιτυγχάνουμε ενωμένοι!

Τώρα είναι η στιγμή όλοι μας, με αισιοδοξία και εργατικότητα να υποδεχτούμε τις προκλήσεις της επόμενης ημέρας.

Με εκτίμηση,
Γιάννης Κουνέλης

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.