ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ETEM: Αισθητική & ασφάλεια με το νέο ποιοτικό σύστημα κιγκλιδώματoς ΕΒ50

Το νέο προϊοντικό σύστημα EB50 της ΕΤΕΜ είναι ένα ποιοτικό σύστημα βάσης γυάλινου κιγκλιδώματος ικανό να υποδεχτεί διαφορετικούς τύπους υάλωσης, προσφέροντας κορυφαίες λύσεις αισθητικής, ασφάλειας και λειτουργικότητας

Για άλλη μια φορά η ΕΤΕΜ πρωτοπορεί και δημιουργεί ένα ξεχωριστό σύστημα κιγκλιδώματος, όπου αρμονικά συνυπάρχει η διαχρονική αισθητική και η ασφάλεια.

Το επιτηδευμένο στυλ, η ανυπέρβλητη αντοχή και η υψηλή λειτουργικότητα, δημιουργούν ένα καλαίσθητο
λειτουργικό, σύγχρονο κιγκλίδωμα ικανό να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Ιδανικό για κάθε χρήση, όπως κτίρια γραφείων, οικιακές εφαρμογές, εμπορική χρήση. Το σύστημα κιγκλιδώματος ΕΒ50 της ΕΤΕΜ, είναι ένα σύστημα βάσης γυάλινου κιγκλιδώματος πάχους 50 χιλ. ικανό να υποδεχτεί διαφορετικούς τύπους υάλωσης όπως 8+8 ή 10+10 χιλ. και με στήριξη δυο διαφορετικών τρόπων στο δάπεδο (η κεφαλή του αγκυρίου, είτε με φρεζάτη βίδα είτε με εξαγωνική).

Το σύστημα κιγκλιδώματoς ΕΒ50 έχει περάσει επιτυχώς τις δοκιμές βάση προτύπου BS6180 και είναι ελεγμένο για τις φορτίσεις και στις δυο κατευθύνσεις του συστήματος.

Το κιγκλίδωμα ΕΒ50 είναι ένα σημαντικό εργαλείο απαραίτητο για να αντέχει στον χρόνο και να προστατεύει, ενώ παράλληλα ενισχύει και αναβαθμίζει την αισθητική του περιβάλλοντα χώρου στα σημεία που τοποθετείται.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.