ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ELVAL COLOUR: Απονομή Βραβείου “Facilities Management Awards 2020” για τα ψηφιακά της αρχεία BIM

Στην 4η διοργάνωση των Facilities Management Awards, η ELVAL COLOUR βραβεύτηκε στην κατηγορία «Μοντελοποίηση Κτιριακής Πληροφορίας / Building Information Modeling (BIM)», για την καινοτομία και τις νέες δυνατότητες ολοκληρωμένου σχεδιασμού προσόψεων κτιρίων.

Τα αρχεία BIM, οι ψηφιακές αναπαραστάσεις οικοδομικών προϊόντων, χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο από αρχιτέκτονες και σχεδιαστές, καθώς επιτρέπουν τη βελτιστοποίηση της παραγωγικότητας και της αποδοτικότητάς τους, εφαρμόζοντας μια ολιστική προσέγγιση σχεδιασμού με ακριβείς και ενημερωμένες πληροφορίες αντί για αποσυνδεδεμένα μεταξύ τους σχέδια δυο διαστάσεων.

Η ELVAL COLOUR δίνει τη δυνατότητα σχεδιασμού της πρόσοψης ή της επένδυση του κτιρίου με:

  • Ξεχωριστό BIM αρχείο για καθένα από τα συστήματα πρόσοψης:
  1. Horizontal Cassette SZ20
  2. Vertical Cassette (Bravo W και Omega)
  3. Flat riveted panels (Omega και Vario Fixings)
  • Τρία επίπεδα λεπτομέρειας (Level Of Detail – LOD 1, 2 και 3), ανάλογα με τις ανάγκες κάθε έργου, με τη δυνατότητα παραμετρικών λειτουργιών σχεδιασμού.
  • Ενσωμάτωση πλήθους επιπλέον δεδομένων, όπως τεχνικές λεπτομέρειες CAD, Πίνακες ανεμοπιέσεων, προδιαγραφές εξαρτημάτων και προφίλ και άλλα τεχνικά δεδομένα.

Τα αρχεία BIM περιλαμβάνουν τα σύνθετα πάνελ αλουμινίου etalbond®, etalbond®FR και etalbond®A2 καθώς και τα χρωματολόγια της εταιρείας σε ψηφιακή μορφή με δυνατότητα render.

Τα αρχεία BIM της ELVAL COLOUR είναι διαθέσιμα για δωρεάν λήψη στο: www.elval-colour.com/el/bim-library

Η ELVAL COLOUR, πάντοτε πιστή στο όραμά της και στις αξίες της, συνεχίζει το έργο της με υπευθυνότητα, αναζητώντας συνεχώς την εξέλιξη και την καινοτομία στα προϊόντα και στις υπηρεσίες της.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.