ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

“The four walls” – Πολυτελής ιδιωτική κατοικία στο πανόραμα Βούλας από την Technikal

Η κατασκευαστική εταιρία αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου TECHNIKAL AE έχει φέρει σε πέρας μέχρι σήμερα, πλήθος και ποικιλία χαρακτηριστικών έργων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όσον αφορά το μέγεθος και το βαθμό δυσκολίας τους. Έχει δοκιμάσει και έχει επιτύχει τα καλύτερα αποτελέσματα, κατασκευάζοντας έργα με την εφαρμογή του συνόλου του αλουμινίου συστημάτων αλουμινίου της ALUMIL. Ένα γεγονός που αποτελεί εγγύηση της υψηλού επιπέδου τεχνογνωσίας της, αλλά και του πάθους που διακρίνει ο Νίκος Νικολής , που διευθύνει την εταιρία, για την εφαρμογή στην πράξη του πιο καινοτομικού στον χώρο των κουφωμάτων!

Πρόσφατα ολοκληρώθηκε ένα ακόμη χαρακτηριστικό έργο, μια κατοικία που εντυπωσιάζει με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και αισθητική της. Πρόκειται για την πολυτελή ιδιωτική κατοικία «The four walls» στο Πανόραμα Βούλας στην οποία η εταιρία εφάρμοσε μια μεγάλη ποικιλία των κατασκευών της.

Η πρόσοψη του κτιρίου έχει προστατευθεί από τον ήλιο με μια σειρά από μεταλλικά προβαλλόμενα ηλεκτρικά σκίαστρα επενδεδυμένα με ξύλα μπαμπού. Στα highlights, η κατασκευή μεγάλων διαστάσεων ηλεκτροκίνητου κατακόρυφου κουφώματος στο σαλόνι που προσφέρει εξαιρετική θέα προς το Σαρωνικό.

Προκειμένου να υπηρετήσει την σχεδιαστική φιλοσοφία του έργου, η TECHNIKAL κατασκεύασε και εφάρμοσε επιπλέον:

  • Συρόμενα συστήματα Supreme S650 PHOS σε μεγάλα ανοίγματα σε όλους τους χώρους της κατοικίας με επικαθήμενα ρολά ασφαλείας ‘’κρυφού’’ τύπου.
  • Γωνιακές κατασκευές κουφωμάτων με επαλειφόμενα γωνιακά ρολά σκιάσεως και ηλεκτροκίνητες σίτες, ενισχύοντας την αίσθηση της ελευθερίας με το εξωτερικό περιβάλλον.
  • Εξωτερική μεταλλική φλέβα ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής
  • Εξωτερική ηλεκτρική κεντρική αυλόπορτα με το ίδιο σχέδιο με την περίφραξη
  • Εσωτερική μεταλλική σκάλα 5 επιπέδων
  • Διατρητά διακοσμητικά φύλλα αλουμινίου στο χώρο της πισίνας
  • Γυάλινα δάπεδα στον πυθμένα της πισίνας
  • Γυάλινα σκάλες και γυάλινα εσωτερικά τμήματα με λεπτές διατομές αλουμινίου.

Φωτογραφίες: Γιώργος Φακάρος

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.