ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΟΒΑΣ: Σε ρυθμούς προετοιμασίας του 9ου Πανελλήνιου Συνεδρίου – Επίσκεψη και στο EXALCO EDUCATIONAL institute

Ο Πρόεδρος και ο Γ.Γ. της ΠΟΒΑΣ βρέθηκαν στη Λάρισα και συζήτησαν θέματα που αφορούν στην προετοιμασία του 9ου Πανελλήνιου Συνεδρίου. Παράλληλα πραγματοποιήθηκε επίσκεψη και στο EXALCO EDUCATIONAL institute.

Στις αρχές του μήνα, ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ, Θεόφιλος Παγιάτης και ο Γενικός Γραμματέας, Χρήστος Παπαευθυμίου συναντήθηκαν με το Προεδρείο του Συλλόγου Μεταλλοτεχνουργών Ν. Λαρίσης & Περιχώρων, προκειμένου να συζητήσουν θέματα που αφορούν στην προετοιμασία του 9ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί 17-19 Μαΐου 2024 στην πόλη της Λάρισας.

Στη συνέχεια τα μέλη της ΠΟΒΑΣ, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων για την κατάρτιση των κατασκευαστών του κλάδου που υλοποιούνται υπό την αιγίδα της, επισκέφθηκαν το EXALCO EDUCATIONAL institute (EEi) στη θεσσαλική πρωτεύουσα.

Ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ, Θεόφιλος Παγιάτης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στους συμμετέχοντες κατασκευαστές του εκπαιδευτικού προγράμματος EXALCO EDUCATIONAL institute

Κατά την επίσκεψή τους αντάλλαξαν απόψεις με τους καταρτιζόμενους συναδέλφους και τους ενημέρωσαν για την πιστοποίηση και τη διαδρομή που έχει ακολουθηθεί μέχρι σήμερα για την επίτευξη του επιθυμητού εκπαιδευτικού επιπέδου.

Ο Πρόεδρος μιλώντας κατά την αποφοίτηση των συναδέλφων, τόνισε μεταξύ άλλων ότι «…Το πρόγραμμα κατάρτισης έχει ένα προσεκτικό σχεδιασμό στόχων και περιεχομένου, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς. Υπάρχει μία συνεχής ενημέρωση και μία αμφίδρομη επικοινωνία από άτυπα κανάλια ώστε να γίνεται αποτελεσματική αξιοποίηση των διαθέσιμων πληροφοριών…».

Συνεχάρη τους συνάδελφους για την απόφασή τους να συμμετέχουν και ευχαρίστησε προσωπικά τον Δ/ντα Σύμβουλο της EXALCO, Θάνο Τσιάρα, καθώς και όλα τα παρευρισκόμενα στελέχη της βιομηχανίας για την πρόσκληση και τη συνεργασία τους με την Ομοσπονδία.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.