ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Elval Colour: Τα καινοτόμα etalbond® FR & A2 σε μεγάλα έργα της διεθνούς αγοράς

Το εντυπωσιακό Price Water House Cooppers στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής έχε επενδυθεί σε επιφάνεια 3.800 τ.μ. με το etalbond® FR σε χρώμα Sugar White

Η ποιότητα, η πιστοποίηση και η καινοτομία είναι το «εισιτήριο» της Elval Colour στη διεθνή αγορά. Η Elval Colour είναι μέλος της European Coil Coating Association (ECCA), της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου (ΕΕΑ), έχει πιστοποιημένα προϊόντα σε πολλές χώρες, όπως Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία, Σιγκαπούρη, Κίνα κ.α. ενώ λειτουργεί σύμφωνα με τα ISO 9001-2008, ISO 14001-2004 και OHSAS 18001.

Τα προϊόντα της εταιρίας είναι επίσης πιστοποιημένα κατά CE. Η πιστοποίηση αυτή προαπαιτεί την υποβολή των προϊόντων σε πολλαπλούς ελέγχους που, εφόσον είναι επιτυχείς, η εταιρία υποβάλλεται και σε επιθεώρηση εργοστασίου από πιστοποιημένο φορέα.

Οι πιστοποιήσεις της Elval Colour αποτελούν εφαλτήριο ανάπτυξης, γνώσης και βελτίωσης των προϊόντων της.

Το Vox Technology Park στη Ρουμανία έχει επενδυθεί σε επιφάνεια 16.000 τ.μ. με τα etalbond® FR, etalbond® A2 σε χρώματα Acropolis White Mat και Anthracite

Ποιότητα

Η Elval Colour επιδιώκει την τελειότητα όσον αφορά στην ποιότητα των προϊόντων της και στόχος της είναι να παραμένουν οι πελάτες πάντα ευχαριστημένοι.

Στοχεύει πάντα στην ανώτερη ποιότητα και στην άριστη εξυπηρέτηση, παραμένει αφοσιωμένη στις ανάγκες των πελατών της και ανταποκρίνεται σε αυτές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο προσανατολισμός και η αφοσίωση στον πελάτη συνοδεύουν την παραγωγική διαδικασία και τους χρόνους παράδοσης των προϊόντων. Η δε έρευνα και ανάπτυξη σε όλους τους τομείς, επιτρέπουν τη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών της.

Η Elval Colour παραμένει πιστή στο εταιρικό της όραμα, να αποτελεί έναν αξιόπιστο εταίρο, που προσφέρει υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, βοηθώντας στις προδιαγραφές και στην επιλογή προϊόντων κάθε έργου και εφαρμογής.

Το κτίριο Tax Units Groups στην Πολωνία έχει επενδυθεί σε μία επιφάνεια 10.500 τ.μ. με το etalbond® FR σε χρώματα Anthracite και Acropolis White

Προϊόντα

Κύρια προϊόντα της εταιρείας είναι τα σύνθετα πάνελ αλουμινίου etalbond® για επενδύσεις και προσόψεις κτιρίων, τα φύλλα αλουμινίου ELVAL ENFTM σχεδιασμένα για εφαρμογές στέγης ή προσόψεων, οι βαμμένες ταινίες αλουμινίου Ydoral® για εφαρμογές σε υδρορροές και τα βαμμένα φύλλα αλουμινίου orofe® για εφαρμογές στέγης.

Τα προϊόντα της Elval Colour προσφέρονται σε ένα ευρύ φάσμα τυποποιημένων αλλά και custom made χρωμάτων που κατασκευάζονται στο εργαστήριο βαφής του εργοστασίου της εταιρίας.

Πλεονεκτήματα & Τεχνικές

  • Η Elval Colour διαθέτει ευρεία τεχνική γνώση για την εφαρμογή βαφικών συστημάτων. Όλες οι διαδικασίες ελέγχου ποιότητας και διεργασιών είναι πιστοποιημένες από διεθνείς οργανισμούς πιστοποίησης.
  • Τα σύνθετα πάνελ αλουμινίου etalbond® Α2 πιστοποιημένα κατά τον ευρωπαϊκό νόμο EN13501-1 συμβάλουν στην μείωση του κινδύνου εξάπλωσης πυρκαγιάς.
  • Η εταιρία χρησιμοποιεί στο μέγιστο την τεχνογνωσία και είναι προσανατολισμένη προς την άριστη παροχή υπηρεσιών.
  • Το εξειδικευμένο προσωπικό της Elval Colour είναι σε θέση να βοηθήσει και να καθοδηγήσει στην αναγνώριση και εφαρμογή του βέλτιστου συστήματος επένδυσης των κτιρίων ακόμα και στις πιο εξειδικευμένες εφαρμογές.
  • Η εταιρία συνδυάζει πλήρως την οικονομική αποδοτικότητα με την ποιότητα και την αισθητική.
  • Ο σωστός χρόνος παράδοσης έχει ως αποτέλεσμα τη μεγιστοποίηση της απόδοσης, την ανθεκτικότητα στις καιρικές συνθήκες και το οπτικό αποτέλεσμα που μπορεί να έχει οποιοδήποτε έργο.
Το Park Town I στη Λιθουανία έχει επενδυθεί σε μία επιφάνεια 8.000 τ.μ. με etalbond® FR σε χρώμα Astral Silver Metallic

Αξιοπιστία & καινοτόμα προϊόντα

Η Elval Colour παραμένει πάντα πιστή στις αξίες της. Η συνεχής έρευνα και ανάπτυξη της ποιότητας των προϊόντων την καθιστά αξιόπιστο συνεργάτη στην Ευρώπη, στην Ασία, στα Αραβικά Εμιράτα, στην Αφρική και στην Αμερική.

Το ευρύτατο portfolio έργων ντυμένων με τα προϊόντα της εταιρίας, από την Ελλάδα και την Κύπρο έως την Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία και Νορβηγία, από το Καζακστάν έως και την Ινδονησία, και από την Αίγυπτο έως τον Καναδά είναι όντως η απόδειξη.

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα

  • Εξειδικευμένο προσωπικό, άριστη ποιότητα πρώτων υλών και σύγχρονες γραμμές παραγωγής εξασφαλίζουν συνεπή και ανώτερη ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών, πάντα σε συμμόρφωση με τα αυστηρότερα μέτρα προστασίας της ασφάλειας και υγιεινής.
  • Οι εγκαταστάσεις παραγωγής της Elval Colour, χρησιμοποιούν τεχνολογία αιχμής πάντα με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος.
  • Τα βαφικά συστήματα μπορούν να σχεδιαστούν ώστε να ταιριάζουν με το πιο απαιτητικό αρχιτεκτονικό όραμα και να συμμορφώνονται με τα αυστηρότερα κριτήρια ανθεκτικότητας.
  • Η Elval Colour έχει εξαγωγική δραστηριότητα στην Κεντρική Ευρώπη, Βόρειο Αμερική, Ασία, Αφρική και Αυστραλία σε περισσότερες από 70 χώρες. Αυτό εδραιώνει τη διεθνή κλάση της εταιρείας καθώς και θέση υπεροχής μεταξύ άλλων παραγωγών βαμμένου αρχιτεκτονικού αλουμινίου και σύνθετων πάνελ αλουμινίου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.