ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Νέα προσφορά χρωμάτων στα αρχιτεκτονικά συστήματα

Κατόπιν αιτημάτων του δικτύου κατασκευαστών της, η EUROPA προχωρά σε χρονική επέκταση της μεγάλης προσφοράς χρωμάτων της στα αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου μέχρι και τις 30/11/2019. Η μεγάλη ζήτηση και απήχηση της προσφοράς ώθησε την εταιρία στην ανωτέρω απόφαση στήριξης του εμπορικού της δικτύου και του δικτύου κατασκευαστών.

Η προσφορά αφορά σε τέσσερα χρώματα RAL (κλάσης 1) και ένα κατηγορίας υπερανθετικού χρώματος (Super Durable – κλάσης 2) σε τιμή λευκού.

Τα χρώματα κλάσης 1 σε προσφορά είναι τα εξής:

  • RAL 7040
  • RAL 7042
  • RAL 1013
  • RAL 5010

Το χρώμα κλάσης 2 σε προσφορά τιμής λευκού είναι το Sahara Black 501.

Επιπροσθέτως, σε ειδική τιμή προσφέρονται και δύο χρώματα απομίμησης ξύλου με υπερανθετικό υπόστρωμα (κλάσης 2):

  • Golden Oak M11
  • Nussbaum L11

Η προσφορά αφορά και στα προϊόντα ρολού και σήτας EUROPA.

Η EUROPA εντός ενός ετήσιου μεγάλου διαφημιστικού προγράμματος σε τηλεόραση και ραδιόφωνο, υλοποίησε στα πλαίσια της προσφοράς ειδικά προσαρμοσμένη διαφημιστική ραδιοφωνική καμπάνια σε Αθήνα και επαρχία, καλύπτοντας σχεδόν σε όλο το φάσμα του Ιουνίου και του Ιουλίου και όλους τους εξέχοντες  ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας.

Η διαφημιστική καμπάνια σε σενάριο αντίστοιχο της εταιρικής, που «έτρεξε» το προηγούμενο διάστημα, πληροφορούσε το ενδιαφερόμενο κοινό αναφορικά με την προσφορά και καλούσε τους ιδιώτες να επισκεφθούν το Δίκτυο των Κατασκευαστών EUROPA προκειμένου να ενημερωθούν για περαιτέρω λεπτομέρειες και να πάρουν προσφορές.

Οι παρούσες προσφορές αφορούν συγκεκριμένη περίοδο για την οποία έχει ενημερωθεί τόσο το εμπορικό δίκτυο της EUROPA, όσο και το Δίκτυο Κατασκευαστών. Η προσφορά εντάσσεται στο πλαίσιο μιας συνεχούς και στοχευμένης στρατηγικής επικοινωνίας και πωλήσεων που σαν σκοπό έχουν την ενίσχυση του Δικτύου Κατασκευαστών της EUROPA καθ’ όλη την περίοδο του έτους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.