ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Άνοιξε το σπίτι της στο Σωματείο Μεταλλοκατασκευαστών Ν. Χανίων «Ο Ήφαιστος»

Συνεχίζοντας τον θεσμό “OpenDays”, η ALUMINCO καλωσόρισε στις εγκαταστάσεις της, επαγγελματίες του χώρου από την περιοχή του νομού Χανίων. Εκπρόσωποι του Σωματείου Μεταλλοκατασκευαστών Ν. Χανίων «Ο Ήφαιστος» ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας και ενημερώθηκαν πάνω στις νέες εξελίξεις και εφαρμογές, στις αναβαθμίσεις των προϊόντων και τα νέα συστήματα.

Κατά τη διάρκεια των ξεναγήσεων μεγάλη έμφαση δόθηκε στις επενδύσεις που έγιναν και συνεχίζουν να γίνονται σε εξοπλισμό βέλτιστης τεχνολογίας, τη νέα πρέσα διέλασης παραγωγής αρχιτεκτονικού και βιομηχανικού προφίλ 10.000 τόνων, τη νέα γραμμή κάθετης ηλεκτροστατικής βαφής 10.000 τόνων αλλά και τη νέα ρομποτική αποθήκη προφίλ 1.700 θέσεων, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον και προκαλώντας τον ενθουσιασμό των επισκεπτών. Ιδιαίτερα εποικοδομητικές ήταν οι εταιρικές και προϊοντικές παρουσιάσεις καθώς, και οι συζητήσεις που ακολούθησαν.

Η ALUMINCO συνεχίζει να δίνει έμφαση στο δίκτυο των συνεργατών της, κάνοντας ακόμα πιο έντονη τη παρουσία της, στη Κρήτη, σε μια γεωγραφική περιοχή στρατηγικό κόμβο για την εταιρεία.  Σε έναν κόσμο που εξελίσσεται διαρκώς, με τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου να μεταβάλλονται ταχύτητα, συνεχίζει να επενδύει στο δίκτυό της ως βασικό πυλώνα ανάπτυξης του οικοδομήματος ALUMINCO, ώστε να είναι σε θέση να προσφέρει στην αγορά υψηλής αξίας υπηρεσίες και προϊόντα. Αυτός άλλωστε είναι και ο σημαντικότερος παράγοντας που οδήγησε την εταιρεία στις πρώτες θέσεις της ελληνικής αγοράς συστημάτων αλουμινίου.

Ο θεσμός των “Open Days”, που γνώρισε μεγάλη ανταπόκριση κι επιτυχία λειτουργώντας επ’ ωφελεία και των δυο πλευρών, συνεχίζεται με συνεργάτες, φορείς, σωματεία και αντιπροσώπους από όλη την Ελλάδα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.