ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Διάκριση στα βραβεία ΕΒΓΕ για το έντυπο SKYLINE

Το ALUMINCO SKYLINE BOOK της premium συλλογής συστημάτων αλουμινίου SKYLINE κέρδισε το βραβείο «Εταιρικό έντυπο ΕΒΓΕ 2023»!

Το design βρίσκεται βαθιά ριζωμένο στο DNA της ALUMINCO. Από εδώ ξεκινούν και εδώ καταλήγουν όλα. Πάντα έχοντας ως γνώμονα την παροχή προϊόντων που ξεχωρίζουν στις αγορές λόγω των ανώτερων χαρακτηριστικών τους, η εταιρεία προσπαθεί να κάνει αυτή τη φιλοσοφία, πράξη. Και το καταφέρνει. Σε όλους τους τομείς.

Το ALUMINCO SKYLINE BOOK της premium συλλογής συστημάτων αλουμινίου SKYLINE αποτελεί ακόμα μια έμπρακτη απόδειξη υψηλού σχεδιαστικού επιπέδου, το οποίο κέρδισε το βραβείο «Εταιρικό έντυπο ΕΒΓΕ 2023»! Με τα χρόνια, τα ΕΒΓΕ έχουν καταστεί το πιο σημαντικό γεγονός στην κοινότητα του Σχεδιασμού Οπτικής Επικοινωνίας στη χώρα μας και αποτελούν θεσμό για τη δημιουργική κοινότητα.

Τα βραβεία αντικατοπτρίζουν το υψηλότερο επίπεδο δημιουργικότητας και καινοτομίας στον τομέα της οπτικής επικοινωνίας και αναδεικνύουν το τεράστιο ταλέντο και την αφοσίωση των Ελλήνων και Κύπριων designers.

Πέραν της στιλιστικής μοναδικότητας, το έντυπο SKYLINE BOOK υποδηλώνει επίσης τη νέα φιλοσοφία της έννοιας της πολυτέλειας με τη χρήση βιώσιμων υλικών για μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων. Αυτή η μέθοδος εκφράζει την ιδιαιτερότητα και το καινοτόμο πνεύμα της ALUMINCO.

Επιπροσθέτως, ο σχεδιασμός του καταλόγου:

  • Εκφράζει τη μινιμαλιστική και λύτη σχεδιαστική κατεύθυνση των συστημάτων.
  • Οργανώνει την πληροφορία με συστηματικό τρόπο.
  • Μέσα από το πλούσιο εικονογραφικό υλικό «βυθίζει» τον επισκέπτη στον κόσμο του κάθε συστήματος.
  • Η τεχνική πληροφορία δεν έρχεται συμπληρωματικά αλλά ενσωματώνεται με αρμονικό τρόπο στη συνολική αφήγηση και πληροφορία.
  • Τέλος, η επιλογή premium χαρτιών αλλά και τρόπος βιβλιοδέτησης του καταλόγου δίνουν μια άλλη διάσταση στην εμπειρία ανάγνωσης πέρα από έναν τυπικό προϊοντικό κατάλογο.

Art Direction & Curation: Design Ambassador
Creative Direction & Σχεδιασμός: Post-Spectacular Office
Εκτύπωση: Future Format

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.