ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Σωματείο Ηρακλείου ο «Ήφαιστος»: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γ.Σ.

Ο Σύνδεσμος Σιδηρουργών και Αλουμινοκατασκευαστών Νομού Ηρακλείου ο «Ήφαιστος» πραγματοποίησε με επιτυχία την ετήσια Γενική Συνέλευση των Μελών του, στο Επιμελητήριο Ηρακλείου στην αίθουσα Καρούζου.

Σε πολύ θετικό κλίμα ξεκίνησε την εκδήλωση ο Γ. Γ., Στέλιος Γιαννακάκης καλωσορίζοντας τους καλεσμένους και δίνοντας το λόγο για την καθιερωμένη ομιλία στον Πρόεδρο του Σωματείου, Κώστα Στριλιγκά, ο οποίος μίλησε για τις δράσεις και τα σχέδια του Δ.Σ. το επόμενο διάστημα. Εξέφρασε την ικανοποίηση του για τα σεμινάρια που έγιναν την προηγούμενη περίοδο και είχαν θετική ανταπόκριση από τα μέλη, με αποτέλεσμα την πιστοποίηση αρκετών επιχειρήσεων με το αξιόπιστο Σύστημα Ελέγχου Παραγωγής ΠΟΒΑΣ FPC.

Ευχαρίστησε θερμά τους παρευρισκόμενους συνάδελφους για την ανταπόκριση τους στις δράσεις του σωματείου και χαιρέτησε την παρουσία του προέδρου της ΠΟΒΑΣ, Θεόφιλου Παγιάτη, του προέδρου της ΟΕΒΕΝΗ, Χαράλαμπου Λεκάκη καθώς και την παρουσία των προηγούμενων προέδρων του σωματείου Γιώργου Ανδρουλάκη και Χαράλαμπου Αντωνογιαννάκη.

Ο Προέδρος της ΟΕΒΕΝΗ, Χαράλαμπος Λεκάκης (αρ.) και ο Προέδρος της ΠΟΒΑΣ, Θεόφιλος Παγιάτης, τίμησαν με την παρουσίας τους τη Γ.Σ. του Σωματείου Ηρακλείου ο “ΗΦΑΙΣΤΟΣ”

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας στην προγραμματισμένη ομιλία του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο Συνέδριο της ΠΟΒΑΣ, που θα γίνει τον Οκτώβριο του 2020 στο Αγρίνιο καθώς και στην προσυνεδριακή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο από το Σωματείο Ήφαιστος, την Άνοιξη του 2020.

Το Συνέδριο τόνισε, είναι μια σημαντική ομαδική προσπάθεια, η οποία πρωτίστως διακρίνεται για τον σεβασμό που προάγει μεταξύ των ανθρώπων του κλάδου, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να εκφραστούν ελεύθερα, προστατεύοντας τον διάλογο. Κλείνοντας την ομιλία του συνεχάρη τον πρόεδρο κ. Στριλιγκά διότι όπως  είπε χαρακτηριστικά η διαχείριση σημαντικών θεμάτων από το Δ.Σ. του Σωματείου ανταποκρίνεται πλήρως στις προσδοκίες των συναδέλφων κατασκευαστών του νομού Ηρακλείου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης έγινε παρουσίαση από τον κ. Σμυρνάκη της ηλεκτρονικής σελίδας Cretacom που προβάλλει δωρεάν τις επιχειρήσεις, οι οποίες είναι εγγεγραμμένες στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Στη συνέχεια ανεγνώσθη ο Οικονομικός Απολογισμός από τον Ταμία κ. Βλαχογιαννάκη και ο Διοικητικός Απολογισμός του προηγούμενου έτους από τον Γ. Γ. Στέλιο Γιαννακάκη, ενώ στη συνέχεια ο Πρόεδρος κ. Στριλιγκάς αναφέρθηκε στον Προγραμματισμό Δράσης του επόμενου έτους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button