ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Κορυφαία ξενοδοχειακά συγκροτήματα σε Κρήτη, Ζάκυνθο και Μήλο, επιλέγουν Exalco!

Στη ναυαρχίδα του ελληνικού τουρισμού, στην Κρήτη, και συγκεκριμένα στη Χερσόνησο, βρίσκεται το πρώτο παγκοσμίως Cook’s Club, ένα νέο ξενοδοχειακό brand που φέρνει τη διάσημη υπογραφή του κορυφαίου ταξιδιωτικού οργανισμού Thomas Cook.

Το Cook’s Club, με το minimal design και τη χαλαρή ατμόσφαιρα, απευθύνεται στη νέα γενιά ταξιδιωτών και αποκαλείται ως το ιδανικό μέρος των instagrammers! Στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο τοποθετήθηκαν θερμοδιακοπτόμενα συστήματα της EXALCO, όπως το συρόμενο σύστημα Albio 235, το ανοιγόμενο Albio 125C και το Albio 109 ως πόρτα εισόδου.

Στη Ζάκυθνο

Στο μαγευτικό νησί της Ζακύνθου, το 5 αστέρων ξενοδοχείο Cavo Vezal δημιουργήθηκε για να προσφέρει μια όαση χαλάρωσης. Η εξαιρετική αρχιτεκτονική του με τις μοντέρνες ασπρόμαυρες minimal γραμμές σε συνδυασμό με τους τροπικούς φοίνικες που κυριαρχούν στον εξωτερικό χώρο, προσδίδουν στο έργο στοιχεία εξωτικής ομορφιάς.

Το αρχιτεκτονικό γραφείο BLOCK 722 architects+ επέλεξε το ανοιγόμενο σύστημα με θερμοδιακοπή και περιμετρικό μηχανισμό πολλαπλών κλειδωμάτων Albio 109C της EXALCO, για να προσφέρει στον επισκέπτη απόλυτη ασφάλεια και ηχομόνωση.

Στη Μήλο

Εμπνευσμένο από το ίδιο το νησί, τη μοναδική γεωλογία του και τις σπηλιές που σχηματίζονται από τους βράχους, το Milos Cove, το μοναδικό 5 αστέρων resort του νησιού, προάγει ένα πιο εκσυγχρονισμένο καταφύγιο και προσφέρει σπάνιες εμπειρίες για επισκέπτες που αναζητούν κάτι πέρα από τα συνηθισμένα.

Η μινιμαλιστική δομή του ολοκληρώνεται με τα πρωτοποριακά συστήματα της Exalco, με το θερμοδιακοπτόμενο συρόμενο σύστημα Albio 235 να πρωταγωνιστεί και να συμπληρώνεται με το ανοιγόμενο με θερμοδιακοπή σύστημα Albio 125C και τις ιδιαίτερες custom πόρτες εισόδου HOTELIA, να κλέβουν την παράσταση.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.