ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALFA: Νέο σημείο πώλησης των προϊόντων της στη Μεταμόρφωση Αττικής

Ένα ακόμα μεγάλο όνομα εντάχθηκε στη μεγάλη οικογένεια της ALFA. Η δυναμική διέλαση καλωσόρισε στο δίκτυο των συνεργατών της την εταιρεία ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ.

Μία εμπορική επιχείρηση με μακροχρόνια και αναγνωρισμένη πορεία στον κλάδο της αγοράς του αλουμινίου, η οποία εδώ και χρόνια προσφέρει προϊόντα και λύσεις με συνέπεια και αξιοπιστία προς τους πελάτες της.

Τα συστήματα αλουμινίου, αλλά και ολόκληρη τη γκάμα προϊόντων της ALFA, οι ενδιαφερόμενοι θα τα βρίσκουν πλέον σε πλήρη επάρκεια και στο 10 χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας στη Μεταμόρφωση, κάνοντάς τα έτσι ακόμα πιο προσιτά σε όλους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.