ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Τριπλή ασημένια διάκριση στα MANUFACTURING EXCELLENCE AWARDS

Η ALUMINCO, από τις πλέον καινοτόμες, εξωστρεφείς και δυναμικές βιομηχανίες της Ελλάδας απέσπασε 3 σημαντικές διακρίσεις στα φετινά MANUFACTURING EXCELLENCE AWARDS.

Καινοτομία, βιωσιμότητα και «πράσινες» επενδύσεις, είναι το τρίπτυχο ανάπτυξης της ALUMINCO, για το οποίο και βραβεύτηκε στα πρόσφατα MANUFACTURING EXCELLENCE AWARDS 2023.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε σε κλίμα ευφορίας στο Radisson Blu Park Hotel στην Αθήνα. Για πέμπτη χρονιά τα βραβεία της ελληνικής βιομηχανίας διοργανώθηκαν από την Boussias Events, το περιοδικό Manufacturing και το ημερήσιο Industry, ενώ τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας και του ΣΕΒ και την τιμητική υποστήριξη των σημαντικότερων Συνδέσμων της χώρας.

Ο Σπύρος Γριβέας, Marketing & Communications Manager της ALUMINCO με το βραβείο της κατηγορίας «Καινοτόμα Προϊόντα»

Η ALUMINCO, από τις πιο καινοτόμες, εξωστρεφείς και δυναμικές βιομηχανίες της Ελλάδας απέσπασε 3 σημαντικές διακρίσεις και ανέβηκε στο βάθρο της νίκης στις κατηγορίες:

  • Κατηγορία «Καινοτόμα προϊόντα» – Τίτλος: «ALUMINCO SKYLINE SYSTEMS: Δημιουργικότητα Και Καινοτομία Χωρίς Περιορισμούς»
  • Κατηγορία «Περιβαλλοντική & Ενεργειακή πολιτική» – Τίτλος: «Πράσινη Στρατηγική & Βιώσιμη Ανάπτυξη»
  • Κατηγορία «Επιχειρησιακή Ηθική & Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη» – Τίτλος: «A PLANET TO LOVE BY ALUMINCO: Πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας που εστιάζει στην οικολογική και κοινωνική βιωσιμότητα»

Προτεραιότητα για την εταιρεία δεν είναι μόνον η τεχνολογική καινοτομία, η έρευνα και η ανάπτυξη νέων προϊόντων που απαντούν στις ανάγκες της διεθνούς αγοράς αλλά και η μετάβαση στην παραγωγή «πράσινου» αλουμινίου, περιορισμένων εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.

Ο Φώτης Καρβελάς, Environmental Manager της ALUMINCO, με το βραβείο της κατηγορίας «Περιβαλλοντική & Ενεργειακή πολιτική»

Η τριπλή αυτή βράβευση αποτελεί αναγνώριση της ειλικρινούς προσπάθειας και αφοσίωσης της δυναμικής ελληνικής διέλασης στον σχεδιασμό και τη δημιουργία βέλτιστων συνθηκών ανάπτυξης και κερδοφορίας στους πελάτες της.

Την τελετή απονομής παρακολούθησαν 250 υψηλόβαθμα στελέχη και CEO των βραβευθέντων επιχειρήσεων, εκπρόσωποι υπουργείων, οργανισμών, φορέων και επαγγελματικών συνδέσμων, decision-makers της αγοράς και δημοσιογράφοι.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.