ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALUMIL: Νέα προηγμένη λύση με minimal κρεμαστή σήτα για το SUPREME S700

Το ανυψούµενο συρόµενο σύστηµα SUPREME S700, εκπροσωπεί τη νέα γενιά αναβαθµισµένων συστηµάτων της ΑLUMIL για την κάλυψη πολύ µεγάλων ανοιγµάτων με ιδιαίτερες απαιτήσεις. Το εξαιρετικής ποιότητας σύστημα έχει αποκτήσει τη δική του αποτελεσματική προστασία ενάντια σε έντομα ή ηλιακή ακτινοβολία (εφόσον επιλεγεί πιο πυκνή πλέξη στη σήτα), καθώς έχει εμπλουτιστεί η σειρά SUPREME S700 με τη νέα προηγμένη λύση συρόμενης κρεμαστής σήτας.

Η σήτα αυτή μπορεί να εφαρμοστεί τόσο στον κανονικό, όσο και στον χαμηλό οδηγό και ταιριάζει απόλυτα με τον στενό γάντζο της σειράς, χωρίς να επηρεάζει το οπτικό πεδίο. Ο ειδικός σχεδιασμός του νέου τριπλού ράουλου, σε συνδυασμό με τα στιβαρότερα προφίλ ενισχύει την αντοχή και λειτουργικότητα της σήτας ακόμη και για μεγάλα ανοίγματα.

Αποτελεί με αυτόν τον τρόπο ένα σημαντικό στοιχείο που ολοκληρώνει το σύστημα S700, ώστε να είναι πλήρως εξοπλισμένο για τις ανάγκες της καλοκαιρινής περιόδου, παρέχοντας προστασία παντός τύπου από εξωτερικούς παράγοντες (σκόνη, έντομα, ήλιο), χωρίς να θυσιάζεται η άνεση και η υψηλή αισθητική.

Η κρεμαστή συρόμενη σήτα διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που έκαναν το ανυψούμενο συρόμενο σύστημα SUPREME S700 να ξεχωρίζει. Είναι μια σήτα που ακολουθεί το minimal design, προσφέροντας παράλληλα στιβαρότητα και λειτουργικότητα, αναβαθμίζοντας έτσι τον χώρο. Ένα εξελιγμένο σύστημα κουφωμάτων αλουμινίου όπως το SUPREME S700, δε θα μπορούσε παρά να έχει ένα εξίσου προηγμένο σύστημα σήτας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.