ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Ο πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ Θεόφ. Παγιάτης μίλησε στην ΕΡΤ για το “εξοικονομώ”

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας (ΠΟΒΑΣ), Θεόφιλος Παγιάτης παρευρέθηκε (14/09) στο στούντιο της ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη, όπου είχε μεταβεί για επίσκεψη στη ΔΕΘ, φιλοξενούμενος των δημοσιογράφων Γιάννη Σκάλκου και Ευρυδίκης Χάντζιου στην ενημερωτική εκπομπή «Μαζί το Σαββατοκύριακο» στην ενότητα για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ».

Ο κ. Παγιάτης απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων, μίλησε με καθαρές κουβέντες για εταιρείες που αναλαμβάνουν το πακέτο εργασιών εντός του προγράμματος χωρίς να παράγουν επί της ουσίας τίποτα, προμηθεύοντας προϊόντα τα οποία έχουν εισαχθεί παράνομα στη χώρα μας και επί της ουσίας δεν ανταποκρίνονται σε αυτά που δηλώνουν τα πιστοποιητικά τους.

Ο πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ εστίασε στην απώλεια φορολογικών και ασφαλιστικών εσόδων από τα φαινόμενα αυτά, τονίζοντας ότι ο κλάδος των κουφωμάτων ενισχύει σημαντικά την οικονομία της χώρας σε μια περίοδο που υπάρχει ανάγκη.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε για την ποιότητα εγκατάστασης των κουφωμάτων στα κτίρια και στους πιστοποιημένους τεχνίτες, καθώς και στη δυνατότητα εξατομίκευσης των προϊόντων λόγω διαφορετικών αναγκών των πελατών.

Με τον επίσης φιλοξενούμενο στην εκπομπή Κωνσταντίνο Λάσκο, πρόεδρο των Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών, συμφώνησε για τον πολύ σημαντικό ρόλο των ελέγχων που πρέπει να διενεργούνται, ώστε να εξασφαλίζεται η ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών.

Σχετικό βίντεο της εκπομπής θα αναρτηθεί σύντομα στην ηλεκτρονική σελίδα της ΠΟΒΑΣ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.