ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Ολοκληρώθηκε στην Αθήνα το διεθνές συνέδριο International Aluminium 2019

Mε τη συμμετοχή πάνω από 400 ατόμων από 40 και πλέον χώρες από όλη την εφοδιαστική αλυσίδα αλουμινίου ολοκληρώθηκε με επιτυχία ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή events του κλάδου, το Διεθνές Συνέδριο Αλουμινίου 2019, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από τις 23 έως και τις 25 Σεπτεμβρίου, στο ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens.

Η κορυφαία αυτή εκδήλωση έδωσε την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να ενημερωθούν από μεγάλους παραγωγούς αλλά και τελικούς χρήστες σχετικά με τις προοπτικές στην παγκόσμια προσφορά και ζήτηση, τις νέες χρήσεις του αλουμινίου και τις εξελίξεις στην βιώσιμη ανάπτυξη.

Με βάση τις παρουσιάσεις επιβεβαιώθηκε η μεγάλη αναπτυξιακή πορεία του αλουμινίου ως το σύγχρονο υλικό. Η μεγάλη ζήτηση θα συνεχιστεί στο μέλλον λόγω της ζήτησης του υλικού στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, τα κτήρια μηδενικής κατανάλωσης ενέργειας και στη συσκευασία. Ο λόγος για την αύξηση στη ζήτηση είναι οι καταπληκτικές ιδιότητες του αλουμινίου που συνάδουν με τις αρχές της κυκλικής οικονομίας.

Ταυτόχρονα το ετήσιο Διεθνές Συνέδριο Αλουμινίου αποτέλεσε σημείο συνάντησης για τους εκπροσώπους από όλη την βιομηχανία του αλουμινίου και ευκαιρία διεξοδικής συζήτησης σχετικά με τις στρατηγικές που ακολουθούνται και τις λύσεις που υπάρχουν στις αγορές του αλουμινίου.

Κατά την διάρκεια του συνεδρίου από ελληνικής πλευράς ομιλητές ήταν οι κ.κ. Ε. Μυτηλιναίος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε. και Κ. Κατσαρός Εκτελεστικός Διευθυντής, ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡΑ.Ε. ενώ ο κ. Σ. Κασδάς Α’ Αντιπρόεδρος ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε. και ο κ. Κ. Κατσαρός συμμετείχαν στο κεντρικό πάνελ συζήτησης με θέμα «Ποιο θα είναι το μέλλον της παγκόσμιας βιομηχανίας αλουμινίου». Στο συνέδριο συμμετείχαν στελέχη από τις μεγάλες ελληνικές βιομηχανίες αλουμινίου.

Η Ελληνική Ένωση Αλουμινίου ήταν επίσημος υποστηρικτής ενώ κύριοι χορηγοί του συνεδρίου ήταν οι βιομηχανίες ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ και ΜΥΤΗΛΙΝΑΙΟΣ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.