ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Διπλή διάκριση στον τομέα παραγωγής και καινοτομίας στα MANUFACTURING EXCELLENCE AWARDS

Ο Βαγγέλης Καρράς (αρ.), Αντιπρόεδρος της ALUMINCO με το βραβείο της κατηγορίας «Καινοτόμα Προϊόντα»

Δυο σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η ALUMINCO, στα MANUFACTURING EXCELLENCE AWARDS, τη διοργάνωση που επιβραβεύει και αναδεικνύει βέλτιστες και καινοτόμες πρακτικές βιομηχανικών επιχειρήσεων στο πλαίσιο της λειτουργίας τους, περιλαμβάνοντας ποιότητα εργασιών στην παραγωγική και εφοδιαστική αλυσίδα, περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες, ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού και συνεισφορά στην ανάπτυξη της τοπικής και εθνικής οικονομίας.

Η ALUMINCO, από τις πιο καινοτόμες, εξωστρεφείς και δυναμικές βιομηχανίες της Ελλάδας ανέβηκε στο βάθρο της νίκης στην κατηγορία «Παραγωγικότητα & Απόδοση» που αφορά σε πετυχημένες δράσεις αναδιοργάνωσης της παραγωγικής διαδικασίας, αλλά και στην κατηγορία «Καινοτόμα Προϊόντα», που αναγνωρίζει εταιρείες που έχουν σχεδιάσει, πιστοποιήσει, προωθήσει και δημιουργήσει καινοτόμα προϊόντα που είναι διεθνώς ανταγωνιστικά και αναγνωρίσιμα.

Η Δρ. Ευαγγελία Φασούλα, Δ/ντρια Ποιότητας & Ανθρώπινου Δυναμικού της ALUMINCO, με το βραβείο της κατηγορίας «Παραγωγικότητα & Απόδοση»

Ο Βαγγέλης Καρράς, Αντιπρόεδρος της ALUMINCO ανέφερε: «Δεν γεννιόμαστε με αριστεία, αγωνιζόμαστε συνεχώς καθημερινά, έχουμε σπουδαίους συνεργάτες και εργαζόμενους που εργάζονται με πάθος για το εμπορικό μας σήμα. Σε εκείνους ανήκουν τα καλύτερα αποτελέσματα, εκείνοι κάνουν τη διαφορά στην επίτευξη της αριστείας».

Την τελετή απονομής παρακολούθησαν 250 υψηλόβαθμα στελέχη και CEO των βραβευθέντων επιχειρήσεων, εκπρόσωποι υπουργείων, οργανισμών, φορέων και επαγγελματικών συνδέσμων, decision-makers της αγοράς και δημοσιογράφοι. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων – Βιομηχανίας & Εμπορίου, Νίκος Παπαθανάσης.

Τα βραβεία διοργανώθηκαν υπό την αιγίδα του ΣΕΒ και την τιμητική υποστήριξη της Ελληνικής Παραγωγής, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος και του Συνδέσμου Ελληνικών Χημικών Βιομηχανιών.

Η διπλή αυτή βράβευση αποτελεί αναγνώριση της ειλικρινούς προσπάθειας και αφοσίωσης της δυναμικής ελληνικής διέλασης στον σχεδιασμό και τη δημιουργία βέλτιστων συνθηκών ανάπτυξης και κερδοφορίας στους πελάτες της.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.