ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

NEOKEM: Τα υπερανθεκτικά χρώματα της εταιρείας περιμένουν το κοινό στο 14° Συνέδριο και την έκθεση XENIA

Η ΝΕΟΚΕΜ, για μια ακόμη φορά στηρίζει έμπρακτα, από τη θέση του διαχρονικού χορηγού, το ανανεωμένο 14ο Συνέδριο «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονικές Κατασκευές».

Επιπλέον, με τη χορηγία της στηρίζει την ενότητα «Το μέλλον της αγοράς», την έρευνα για το μέλλον της αγοράς και την πρωτοβουλία για την ανάπτυξη της ενεργειακής κουλτούρας.

Τα στελέχη της εταιρείας θα υποδεχτούν το κοινό με το cocktail καλωσορίσματος την Παρασκευή το απόγευμα. Στα διαλείμματα των 3ήμερων εργασιών στον εκθεσιακό χώρο (αίθουσα 3/Γ), οι επισκέπτες του Συνεδρίου θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να ενημερωθούν για τις πλούσιες συλλογές Υπερανθεκτικών Χρωμάτων Πούδρας ΝΕΟΚΕΜ για απαιτητικές αρχιτεκτονικές εφαρμογές.

Επιπρόσθετα, η NEOKEM θα βρίσκεται στο Hall 2,Stand Β27 – C26, στο πλαίσιο της έκθεσης XENIA. Στελέχη της εταιρείας θα υποδεχθούν τους επισκέπτες της έκθεσης, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις πλούσιες συλλογές Υπερανθεκτικών πουδρών βαφής της ΝΕΟΚΕΜ, σε μοντέρνες και παραδοσιακές αποχρώσεις, κατάλληλες για νέες ή υπό ανακαίνιση Ξενοδοχειακές μονάδες.

Με τις Yπερανθεκτικές πούδρες βαφής ΝΕΟΚΕΜ επιτυγχάνεται η άψογη εμφάνιση και η εξαιρετική προστασία όλων των κατασκευών Αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου του Ξενοδοχείου, όπως προσόψεις, πόρτες, παράθυρα, πέργκολες, αίθρια και κάγκελα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.