ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

VIOMAL SA: Συνεχίζει δυναμικά, με νέα εταιρική ταυτότητα!

Η εταιρία ανανεώνεται ριζικά και με κεντρικό εταιρικό σλόγκαν “Aluminium Shading. Made To Inspire” αναπτύσσει καινοτόμες εφαρμογές με γνώμονα τη λειτουργικότητα και την αισθητική.

Με περισσότερα από 35 έτη λειτουργίας και ηγετική θέση στην αγορά μορφοποίησης αλουμινίου στην Ελλάδα, η VIOMAL SA, θυγατρική της ElvalHalcor, ανανεώνεται ριζικά και παρουσιάζει τη νέα της εταιρική ταυτότητα.

Κεντρικό στοιχείο της νέας ταυτότητας το εταιρικό σλόγκαν “Aluminium Shading. Made To Inspire” που συνοδεύει το λογότυπο της εταιρείας. Μια σύγχρονη προσέγγιση που μετατρέπει τις προτάσεις Σκίασης υψηλής ποιότητας VIOMAL σε ένα στοιχείο έμπνευσης και προστιθέμενης αξίας για τον συνεργάτη και τον τελικό χρήστη. Το αλουμίνιο, ως υλικό κατασκευής των συστημάτων της VIOMAL αναδεικνύει τις βασικές αξίες της εταιρείας, που είναι η υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών, η καινοτομία κατά το σχεδιασμό νέων προϊόντων αλουμινίου και η σταθερότητα ως στρατηγικός συνεργάτης.

Η εταιρεία εδώ και πολλά χρόνια πρωτοπορεί στον κλάδο Συστημάτων Σκίασης σε Ελλάδα και εξωτερικό όπου δραστηριοποιείται, σχεδιάζοντας και παράγοντας καινοτόμα προϊόντα ρολού και αντικωνωπικών συστημάτων, τα οποία παρουσιάζει στο κοινό με τα νέα slogan “Rolling Forward” και “Behind The Screen” αντίστοιχα.

Η VIOMAL παρουσίασε για πρώτη φορά φέτος τον Νοέμβριο στην έκθεση MadeExpo της Ιταλίας, τη νέα βιοκλιματική πέργκολα VL Pergola DIY με κάθετη σκίαση με zip, με σύνθημα “The Shading Experience”, καθώς και συστήματα ρόλερ σκίασης εσωτερικού χώρου, κερδίζοντας τις εντυπώσεις του κοινού.

Η νέα εταιρική εικόνα βρίσκει εφαρμογή σε όλα τα μέσα επικοινωνίας και προώθησης, με πιο σημαντική τον σχεδιασμό νέων Καταλόγων Συστημάτων Σήτας και Πέργκολας. Οι προϊοντικοί κατάλογοι, μέσω μιας minimal σχεδιαστικής προσέγγισης στοχεύουν στην ενημέρωση τόσο των συνεργατών -εμπόρων και κατασκευαστών- όσο και των τελικών ιδιωτών για τα πλεονεκτήματα, τις επιλογές και τις τυπολογίες των συστημάτων, ακολουθώντας μια σύγχρονη πελατοκεντρική προσέγγιση.

Η ανανεωμένη ιστοσελίδα www.viomal.com έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τη λειτουργικότητα προς τον επισκέπτη -τον συνεργάτη και τον ιδιώτη- και με στόχο την εύκολη, γρήγορη περιήγηση στα προϊόντα της εταιρείας για οικιστικές και επαγγελματικές εφαρμογές

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.