ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

TILCON: Εντυπωσιακή η συμμετοχή της στη διεθνή έκθεση ξενοδοχειακού εξοπλισμού HOTELIA 2019

Η TILCON αναδείχθηκε για ακόμα μία φορά με την ιδιαίτερη παρουσία της στην έκθεση HOTELIA 2019 που πραγματοποιήθηκε στη ΔΕΘ  Θεσ/νίκης.

O Γιώργος Τιλσίζογλου της TILCON παραλαμβάνει το βραβείο για το εντυπωσιακό περίπτερο της εταιρείας στην έκθεση HOTELIA 2019

Το περίπτερο της δυναμικής εταιρείας κατασκευής κουφωμάτων βραβεύτηκε από τους διοργανωτές της έκθεσης και διακρίθηκε για την ξεχωριστή παρουσία και το μοναδικό του στυλ.

Τα κουφώματα της TILCON σε μοντέρνες και minimal γραμμές, καθώς και οι καινοτόμες κατασκευές αλουμινίου, εντυπωσίασαν τους επισκέπτες της έκθεσης από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η συμμετοχή της εταιρείας και φέτος δικαίωσε τις προσδοκίες, καθώς έδωσε την ευκαιρία για νέες γνωριμίες και συνεργασίες, με αξιόλογες παρουσίες από τον επιχειρηματικό κόσμο.

Τα εκθέματα της TILCON ήταν τα παρακάτω:

  • EXALCO ALBIO 256, EXALCO ALBIO 235 συρόμενα ανασηκούμενα συστήματα
  • EXALCO ALBIO 127C ανοιγόμενο σύστημα
  • Συνεπίπεδες πόρτες ασφαλείας TILDOORS και συνεπίπεδες πόρτες εισόδου TILDOORS HOTEL
  • Σύστημα στεγανής πέργκολας με περιστρεφόμενες περσίδες και φωτισμό LED
  • Σύστημα εξωτερικής σκίασης με κινητές περσίδες ALBIO SOLAR 100
  • Σύστημα υαλοπετάσματος ALBIO 130

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.