ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Δυναμική και επιβλητική η παρουσία της EXALCO στη φετινή XENIA

Η εταιρία EXALCO συμμετείχε για 3η συνεχόμενη χρονιά, στην XENIA, στην πιο premium έκθεση του τουρισμού. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στις 23-24-25 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στην Αθήνα και συγκέντρωσε όπως αναμενόταν, πλήθος κόσμου από τον χώρο κυρίως του τουρισμού.

Το περίπτερο της εταιρίας επισκέφτηκε ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης.

Το επιβλητικό stand της EXALCO τράβηξε τα βλέμματα των επισκεπτών και με κεντρικό μήνυμα «Be our guest», η έμπειρη ομάδα της εταιρίας υποδέχθηκε πλήθος επιχειρηματιών και επαγγελματιών του ξενοδοχειακού, αλλά και του ευρύτερου κλάδου του τουρισμού, προτείνοντας νέα καινοτόμα συστήματα αλουμινίου για νέα καταλύματα και για τις ανακαινίσεις τους.

Το περίπτερο της εταιρίας επισκέφτηκε ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης, μαζί με την πρόεδρο του ΕΟΤ κ. Άντζελα Γκερέκου, καθώς και η τέως υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Νοτοπούλου. Το παρόν έδωσε και ο άνκορμαν του δελτίου ειδήσεων του Alpha και ambassador της Exalco, κ. Αντώνης Σρόιτερ.

Η EXALCO ανανέωσε το ραντεβού της για την επόμενη XENIA του 2020!

Ραμποτέ από προφίλ αλουμινίου σε πιστή απομίμηση ξύλου, κατάλληλο για χωρίσματα βεραντών σε ξενοδοχειακούς χώρους, αλλά και για άλλες χρήσεις

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.