ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

THIRAL: Νέα σειρά Xline-70 συνεπίπεδων πορτών εισόδου κατοικίας

H εταιρία THIRAL, πιστή στις αξίες της όσων αφορά την εξέλιξη και την καινοτομία, παρουσιάζει την νέα σειρά συνεπίπεδων κεντρικών εισόδων από αλουμίνιο Xline 70. Κυρίαρχα χαρακτηριστικά της Xline 70 είναι η ασφάλεια, ο μίνιμαλ σχεδιασμός της καθώς και ο δείκτης θερμομόνωσης που προσφέρει.

Η νέα συνεπίπεδη πόρτα εισόδου κατασκευάζεται από φύλλα αλουμινίου πάχους 1,5mm, τα οποία λόγω της συνεπίπεδης μορφής της εξωτερικά μεταξύ κάσας και φύλου/πάνελ, προσδίδουν μια μοντέρνα αισθητική. Παράλληλα, μαζί με την τριπλή υάλωση η οποία έχει τρίπλεξ τζάμια εξωτερικά και εσωτερικά, καθώς και με τις αυτόματες κλειδαριές που είναι διαθέσιμες, παρέχουν ένα υψηλό επίπεδο ασφάλειας στον χώρο τοποθέτησης.

Η σειρά Xline 70 προστίθεται στις ολοκληρωμένες σειρές για πόρτες εισόδου κατοικίας Supertherm 77, Schueco ADS75.HD, ενώ οι διαθέσιμες επιλογές συμπληρώνονται με την ξενοδοχειακή πόρτα Xline 65.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της εταιρίας, ενώ είναι διαθέσιμο το νέο σχεδιαστικό της πρόγραμμα για πόρτες και πάνελ (https://thiral.door-konfigurator.com/gr) με το οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε της πόρτα σας όπως την έχετε φανταστεί.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.