ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Αποκλειστικός Χρυσός Χορηγός στην επιτυχημένη εκδήλωση για τον Αλέξανδρο Τομπάζη

Μία άκρως επιβλητική όσο και εντυπωσιακή εκδήλωση – αφιερωμένη στον πρωτοπόρο αρχιτέκτονα Αλέξανδρο Τομπάζη, πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα Φάρος του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Το κοινό ήταν πυκνό και γέμισε ασφυκτικά τον χώρο της εκδήλωσης, έχοντας την ευκαιρία να παρακολουθήσει την ιστορική αναδρομή και την πορεία του γραφείου Α.Ν. Αλέξανδρος Τομπάζης από το 1963 που ιδρύθηκε έως και σήμερα.

Αρχιτέκτονες και συνοδοιπόροι του Αλέξανδρου Τομπάζη αναφέρθηκαν στα ξεχωριστά έργα που υλοποίησε στην Ελλάδα και το εξωτερικό, δίνοντας από νωρίς έμφαση στον βιοκλιματικό και ενεργειακό σχεδιασμό, σε συνδυασμό πάντα με την υψηλή ποιότητα και την αισθητική, καθώς και στις πολυάριθμες διακρίσεις του σε ελληνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς.

Ο Δ/νων Σύμβουλος της ALUMINCO, Αργύρης Καρράς

Την εκδήλωση προλόγισε ο Δ/νων Σύμβουλος της ALUMINCO, Αργύρης Καρράς όπου ευχαριστώντας αρχικά τους συντελεστές, μεταξύ άλλων, τόνισε:

«Η διασύνδεση της βιομηχανίας με την αρχιτεκτονική κοινότητα είναι υψίστης σημασίας και συμβάλλει καθοριστικά στην υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων προϊόντων και έργων.

Η αναγνωρισμένη αισθητική υπογραφή των συστημάτων ALUMINCO συνδυάζει τη βαθιά γνώση στο design με τη σύγχρονη μηχανική.

Με όραμα την πρώτη θέση στα αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου, έχουμε αναγνωριστεί από πολλούς διεθνείς φορείς και οργανισμούς τόσο για την επιχειρηματική αριστεία, όσο και για τα καινοτόμα προϊόντα.

Στην οικογένεια της ALUMINCO, πρεσβεύουμε ότι η τέχνη απαιτεί έμπνευση, χρόνο, προσπάθεια και πάθος. Πάθος για αυθεντική δημιουργία. Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που σήμερα είμαστε εδώ για να τιμήσουμε το έργο ενός μοναδικού, αυθεντικού, πρωτοπόρου αρχιτέκτονα, του κ. Αλέξανδρου Τομπάζη. Χαιρόμαστε που η βιομηχανία συναντά την τέχνη».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του αρχιτεκτονικού περιοδικού Ελληνικές Κατασκευές, σε συνεργασία µε το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.