ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Κοντά στην Πανελληνιά Ομοσπονδία Ξενοδόχων

Η EUROPA στο πλαίσιο συνεργασίας με ισχυρούς φορείς της ελληνικής οικονομίας, ήταν στρατηγικός χορηγός της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ) στην 35η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia. Η εν λόγω έκθεση έλαβε χώρα στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Στο περιθώριο της έκθεσης έλαβε χώρα το Συμβούλιο των Προέδρων της ΠΟΞ, με παρουσία περισσότερων από 50 προέδρων ξενοδοχειακών ενώσεων σε πανελλαδικό επίπεδο. Στο Συμβούλιο παρευρέθηκε και ο Υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης.

Ο κλάδος των ξενοδοχείων είναι ένας από τους σημαντικότερους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, με μεγάλη συμβολή σε όλους τους οικονομικούς δείκτες. Η EUROPA, με τα καινοτόμα προϊόντα και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, συμβάλει στην ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων, προσδίδοντας προστιθέμενη αξία στο τουριστικό προϊόν.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.