ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Hermis: Κυκλοφόρησε ο νέος κατάλογος μηχανημάτων αλουμινίου

Κυκλοφόρησε ο νέος κατάλογος της εταιρίας κατασκευής μηχανημάτων κατεργασίας αλουμινίου HERMIS – ΧΑΡΚΟΦΤΑΚΗΣ, που περιλαμβάνει αναλυτικά όλα τα διαθέσιμα μηχανήματα με τα χαρακτηριστικά τους και τις τεχνικές τους λεπτομέρειες.

Η HERMIS καλύπτει σήμερα το σύνολο των αναγκών των αλουμινοκατασκευαστών κατασκευάζοντας πριόνια, παντογράφους, γωνιάστρες, ξελουριστήρια και ηλεκτρονικά μέτρα. Από το 1979, πάνω από 20.000 κατασκευαστές κουφωμάτων έχουν εμπιστευθεί την HERMIS στον εξοπλισμό των κατασκευαστικών τους και φυσικά το δεδομένο αυτό αποτελεί την καλύτερη απόδειξη της επιτυχίας και της εμπιστοσύνης των αλουμινοκατασκευαστών στον Βαγγέλη Χαρκοφτάκη και στην HERMIS.

Από το 2007, η εταιρία εισήλθε με επιτυχία και στη κατασκευή διπλών πριονιών, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη ελληνική εταιρία που κατασκεύασε πριόνια μονής και διπλής κεφαλής αλουμινίου.

Το τμήμα τεχνικής υποστήριξης της εταιρίας εξυπηρετεί με συνέπεια και ταχύτητα όλες τις ανάγκες του επαγγελματία, αφού όλα τα μηχανήματα είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα από τους ανθρώπους της HERMIS.

Συνεχείς επενδύσεις σε παραγωγικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας – μεταξύ των οποίων 6 CNC κέντρα παραγωγής – και σε συστήματα ποιοτικού ελέγχου, δίνουν στην HERMIS την παραγωγικότητα και ευελιξία που απαιτούν οι ανάγκες της σύγχρονης αγοράς στην κατασκευή εξελιγμένων μηχανημάτων με ανταγωνιστικό κόστος. Η υψηλή τεχνική κατάρτιση των ανθρώπων της HERMIS και η προσήλωσή τους στην ολική ποιότητα σε συνδυασμό νέων, καλύτερων, πιο ευέλικτων και παραγωγικότερων μηχανημάτων, αποτελούν εγγύηση για την συνέχιση της επιτυχημένης πορείας της στις απαιτήσεις της αγοράς.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.