ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EXALCO: Απέσπασε το βραβείο «Εξαγωγικής Δραστηριότητας & Διεθνούς Παρουσίας» στα ΕΒΕΑ 2020

Όλοι οι άνθρωποι της EXALCO σε μία αναμνηστική φωτογραφία μετά την τελετή της βράβευσης. Από αριστερά, Παναγιώτης Μαυρομάτης (Δ/τής Χρηματοοικονομικών), Παναγιώτης Αργυρόπουλος (Δ/ντής Πωλήσεων Εξωτερικού), Γιώργος Καντώνιας (Δ/νων Σύμβουλος), Εύη Καντώνια (Υπεύθυνη Διαφήμισης & Επικοινωνίας Ομίλου Βιοκαρπέτ), Ιωάννης Αστ. Καντώνιας (Πρόεδρος του Ομίλου Βιοκαρπέτ- Exalco & Δ.Σ.), Βασίλης Τσιάρας (Δ/νων Σύμβουλος), Θάνος Τσιάρας (Αντιπρόεδρος & Δ.Σ.), Άλκηστις Κατσιάβα (Υπεύθυνη Marketing), Πρόδρομος Παπαδόπουλος (Προϊστάμενος Λογιστηρίου), Αντώνης Καντώνιας (Στέλεχος τμήματος Εξαγωγών).

Το σημαντικότερο βραβείο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), του κορυφαίου ελληνικού θεσμού στον χώρο της επιχειρηματικότητας, απέσπασε η EXALCO. Για 19η φορά το ΕΒΕΑ επιβράβευσε την επιχειρηματική αριστεία, τις αξίες της και τις ιστορίες επιτυχίας των εταιρειών. Η EXALCO διακρίθηκε για τις εξαγωγές της και βραβεύθηκε για την εξαγωγική της δραστηριότητα και τη διεθνή της παρουσία.

Η μεγαλειώδης τελετή απονομής των βραβείων ΕΒΕΑ 2020 έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, του υπ. Ανάπτυξης & Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, πολιτικών και αυτοδιοικητικών παραγόντων, εκπροσώπων φορέων και παραγωγικών τάξεων.

Ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του ΕΒΕΑ, Κων/νος Μίχαλος, χαιρέτισε την εκδήλωση και μίλησε για την υγιή επιχειρηματικότητα, τις προκλήσεις της αγοράς και την ανάγκη της επένδυσης.

Το πρώτο βραβείο της βραδιάς απονεμήθηκε στην EXALCO. Η εταιρεία διακρίθηκε για τα αποτελέσματα των εξαγωγών της, καθώς εξάγει το 30% του συνόλου των ελληνικών εξαγωγών. Ο Πρόεδρος του Ομίλου Βιοκαρπέτ – EXALCO, Ιωάννης Αστ. Καντώνιας, κλήθηκε επί σκηνής και χαιρέτησε την εκδήλωση. Εξέφρασε τις αξίες και τη φιλοσοφία της εταιρείας και τόνισε την ενότητα των εργαζομένων στην περίοδο της κρίσης. Ευχαρίστησε εγκάρδια τα στελέχη και το Διοικητικό Συμβούλιο της EXALCO και μνημόνευσε τους αείμνηστους Προέδρους της, τον Αντώνη και Αστέριο Καντώνια.

Ο κ. Ιωάννης Καντώνιας παραλαμβάνει το βραβείο από τους Κων/νο Μίχαλο και Άδωνι Γεωργιάδη.

Σε μία βραδιά γεμάτη συγκίνηση και υπερηφάνεια, ο Πρόεδρος της EXALCO παρέλαβε την περγαμηνή και το χρυσό αγαλματίδιο του Κερδώου Ερμή, του αεικίνητου προστάτη των εμπόρων, ενός θεού που ενσαρκώνει την ταχύτητα, την ευκινησία και την προσαρμοστικότητα στις ανάγκες των καιρών.

Αξίζει να αναφερθεί ότι είναι η 2η φορά που η EXALCO επιβραβεύεται με αυτή την διάκριση της «Εξαγωγικής Δραστηριότητας και Διεθνούς Παρουσίας». Το πρώτο βραβείο είχε αποσπάσει πριν 24 χρόνια, το 1996.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.